Rubber Base, de nieuwe hype die onmisbaar is! – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

Rubber Base, de nieuwe hype die onmisbaar is!

Rubber Base, de nieuwe hype die onmisbaar is!

Er is al een tijdje een nieuwe hype in nagelland. Elke nagelstyliste die mee is met de nieuwigheden gebruikt tegenwoordig rubber base.

Wat is dat nu die rubber base? 
Het woord "base" is alvast duidelijk. Dit product is een basis voor de nagels. "Rubber" staat voor flexibel. Dus samen staat rubber base dus voor een "flexibele basis". Rubber Base buigt mee met de eigen natuurlijke nagel en zo zijn breekbare, weke nagels voor altijd verleden tijd. De iets dikkere viscositeit van de Rubber Base zorgt ook voor een extreem goede hechting op de natuurlijke nagelplaat. Rubber Base verzadigt de nagelplaat en voorkomt schilfering of splitsing van de natuurlijke nagel. Je kan hem ook gebruiken voor het herstellen van beschadigde nagels of om geribbelde nagels weer egaal te maken.

De ideale oplossing dus voor klanten met flexibele, breekbare en broze nagels, probleemnagels, lepeltjes nagels, vette nagelplaten,... We zouden bijna zeggen dat het een wondermiddel is want deze kanjer gaat ook nog eens vijf keer dieper in de nagelplaat dan een gewone basis. Bovendien zit de bonder mee verwerkt in de Rubber Base van Abstract® dus na je prep heb je geen extra bonder meer nodig!

Hoe gebruik je Rubber Base? 
Breng je Rubber Base zo dun mogelijk aan op een volledig geprepte nagelplaat. Je poetst hem in de nagelplaat met je borsteltje of met een apart penseel. Bye bye lifting, bye bye lucht, bye bye chippen van je gel,...

Onze mening? 
De klanten in ons eigen instituut Payeska willen alvast niets anders meer. Sinds we de Rubber Base van Abstract® gebruiken komen er ook nog zelden klachten binnen. We zijn dan ook helemaal verslaafd aan onze Rubber Base en zijn er van overtuigd dat dit product een blijver zal zijn bij veel nagelstylistes! 

En dan is er ook nog de Rubber Base & Build.

Rubber Base & Build is erg makkelijk moddeleerbaar en gebruik je na de gewone rubber base die je ingepoetst hebt. Met deze flexibele rubber in een flesje geef je je nagel een natuurlijke bolling en is je nagelplaat ijzersterk.

Rubber Base & Build is er in 6 verschillende dekkende nude tinten van roze tot mask bruin. Transparant (clear) en in soft white voor babyboom te maken, voor elk wat wils. Met de Rubber Base & Build kan je in tegenstelling tot de gewone Rubber Base ook een korte nagel, lepeltjesnagels of brede nagelplaten opbouwen zonder dat ze er dik of lelijk gaan uitzien.

Rubber Base & Build werkt handig en heel erg snel. Dus als je klant van nude tinten houdt ben je ineens klaar door er een gewone Shield & Shine over te plaatsen. Dat kan je zien op onderstaande foto's.

- Naturel -

- Naturel met een fantasietje -

 - Classy rood (Rubber base & build met een kleurtje erover) -

 

Voor de nagelstylistes
Meer weten over de Rubber Base?

  Voor meer uitleg ben je ook altijd welkom in onze shop te Westerlo (Goorken 40). Volg ons op Facebook of Instagram voor alle updates en nieuwtjes. 

  Wil jij graag een mooie set nagels?
  Maak snel je afspraakje op onze online boekingstool via www.payeska.be of bij jouw lokale nagelstyliste.

  - Babyboom met Rubber Base & Build -

  ← Vorige Volgende →

  0 reacties

  Laat een reactie achter