Rubber base de nieuwe hype die onmisbaar is!

Er is een nieuwe hype in nagelland. Elke nagelstyliste die mee is met de nieuwigheden gebruikt tegenwoordig rubber base.

Wat is dat nu die rubber base? 
Het woord "base" is alvast duidelijk. Dit product is een basis voor de nagels. "Rubber" staat voor flexibel. Dus samen staat rubber base dus voor een "flexibele basis". Rubber base buigt mee met de eigen natuurlijke nagel en zo zijn breekbare, weke nagels voor altijd verleden tijd. De iets dikkere viscositeit van de rubber base zorgt ook voor een extreem goede hechting op de natuurlijke nagelplaat.  Rubber base verzadigt de nagelplaat en voorkomt schilfering of splitsing van de natuurlijke nagel. Je kan hem ook gebruiken voor het herstellen van beschadigde nagels of om geribbelde nagels weer egaal te maken.

De ideale oplossing dus voor klanten met flexibele, breekbare en broze nagels, probleemnagels, lepeltjes nagels, vette nagelplaten,... We zouden bijna zeggen dat het een wondermiddel is want de rubber base gaat ook nog eens vijf keer dieper in de nagelplaat dan een gewone basis. Bovendien zit de bonder mee verwerkt in de rubber base dus na je prep heb je geen extra bonder meer nodig!

Je brengt je rubber base zo dun mogelijk aan en poetst het in de nagelplaat met je borsteltje of met een apart penseel. Bye bye lifting, lucht, chippen van je gel,...

De klanten in ons eigen instituut Payeska willen alvast niets anders meer. Sinds we de rubber base van Abstract gebruiken komen er ook nog zelden klachten binnen. We zijn dan ook helemaal verslaafd aan onze rubber base en zijn er van overtuigd dat dit product een blijver zal zijn bij veel nagelstylistes! 

Dan is er ook nog rubber base & build.
Rubber base & build gebruik je op de nagels na de gewone rubber base die je ingepoetst hebt. Rubber base & build is er in 6 verschillende dekkende nude tinten van roze tot mask bruin. En ook nog in transparant (clear) en in soft white voor babyboom. Met de rubber base & build kan je in tegenstelling tot de gewone rubber base ook een korte nagel, lepeltjesnagels of brede nagelplaten opbouwen. 

Rubber base & build werkt handig en snel. Dus als je klant van nude tinten houdt ben je ineens klaar door er een gewone shield & shine over te plaatsen. Dat kan je zien op onderstaande foto's.

- Naturel -

- Naturel met een fantasietje -

 - Classy rood (Rubber base & build met een kleurtje erover) -


 

Voor de nagelstylistes
Meer weten over de Rubber base?

  Voor meer uitleg ben je ook altijd welkom in onze shop te Westerlo (Goorken 40). Volg ons op facebook of instagram voor alle updates en nieuwtjes.

   

  Wil jij graag een mooie set nagels?
  Maak snel je afspraakje op onze online boekingstool via www.payeska.be of bij jouw lokale Abstract-nagelstyliste.

   

  8 reacties

  SokQrldsj

  UxbEvHcpuhfTSlPn December 14, 2020

  JWXNQszjEdr

  BnVxYmpSluyRCDG December 14, 2020

  HhjFziyuaW

  pHOhErjWtm December 11, 2020

  ZpEdTeAVMh

  gpAVHrSldneMF December 11, 2020

  lzJcgCkDTEd

  WzBjolFYuCIXqw November 26, 2020

  glRWIFbfTMsN

  UvEbajzPw November 26, 2020

  tSvQempiLlCJ

  WeGuqpBYUDTvJ November 26, 2020

  tSZoAeupGhIxdy

  opeyqKsvFinb November 26, 2020

  Laat een reactie achter