Over Abstract® Lash Lift Brow – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OVER ABSTRACT® LASH LIFT BROW

Abstract® Lash Lift Brow is een nieuwe speler op de markt van de wimperlifting. De resultaten werden door ons getest en zijn fenomenaal. Perfecte krulling, super houdbaarheid, langdurig effect,... en vooral betaalbaar. Wij waren dan ook onmiddellijk overtuigd om deze producten in ons gamma op te nemen alsook zelf opleidingen te voorzien in ons trainingscentrum te Westerlo.

Wat is Lash Lift Brow?
Lash Lift Brow is een behandeling waarbij natuurlijke wimperhaartjes gelift worden zonder gebruik van krultangen, mascara of wimperextensions. Je wimpers worden gelift met silliconen padjes die we aanbrengen gedurende de behandeling. De Lash Lift Brow is razend populair en kan op elke klant worden toegepast of die nu lange of korte wimpers heeft. 

  • Wimpers 6 tot 8 weken mooi in de krul
  • Je ogen lijken groter
  • Een natuurlijke uitstraling
  • Een frisse, heldere look
  • Weerbarstige wimpers worden getemd
  • Voor iedereen die geen wimperextensions wil
  • Mascara en wimpertang worden overbodig

In ons eigen instituut Payeska werken we al geruime tijd met de producten van Abstract® Lash Lift. Als distributeur vinden wij het belangrijk om producten zelf uitvoerig te testen alvorens ze in ons gamma op te nemen. Ook volgden wij een doorgedreven training tot Lash Lift Brow Educator bij Abstract® zodat we jullie de techniek tot in de puntjes kunnen aanleren. Tenslotte is wimperlifting echt wel de nieuwste trend in de beautywereld. We zijn er van overtuigd dat deze behandeling snel razend populair zal zijn in jullie instituten.
Hilde Laenen, zaakvoerster Payeska & Dré Cosmetics 

Lash Lift Brow in jouw instituut?
Gedurende een erg intensieve les leren we je alles wat nodig is om op een verantwoorde en efficiente manier natuurlijke wimpers te liften, krullen en kleuren. We leren je de verschillende vormen van ogen te herkennen en welke soort lifting je het beste uitvoert. We tonen je ook welke resultaten je mag verwachten en hoe je de klant uitlegt hoe hij/zij zorg moet dragen voor de wimpers. Schrijf je hier in.

Behandelingen rondom de ogen vereisen een specifieke kennis. Daarom wordt er een theoretisch en praktisch examen afgenomen. Dit gebeurt enkele weken na de trainingsdag. Zo heb je de tijd om thuis volop te oefenen. Als je geslaagd bent voor het examen ontvang je van ons een certificaat. 

Bied je al lash lift aan in jouw instituut maar wil je overschakelen naar de producten van Abstract®? Volg dan onze omschakelingscursus! De waarde van deze cursus kan je opkopen in Abstract® producten na de opleiding. 

Bekijk hier alle producten.