BEZOEK ONZE
DISCOVERY DAYS

GEEN ESTETIKA, WEL DISCOVERY DAYS!
3 & 4 OKTOBER 2020 TE WESTERLO

Jammer genoeg kan Estetika dit jaar niet doorgaan door de geldende coronamaatregelen. Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten bij Dré Cosmetics en willen jullie dus heel wat laten zien, voelen, ruiken en ervaren. Daarom organiseren wij onze eigen coronaproof Discovery Days op zaterdag 3 en zondag 4 oktober te Westerlo. Lees hieronder wat je mag verwachten en klik door naar onze website om je te registreren. Het event is helemaal gratis, maar het aantal plaatsen per tijdslot is beperkt!

Wat mag je verwachten?
Tijdens onze Discovery Days dompelen we jullie helemaal onder in de wereld van Dré Cosmetics.

Open Nailbar
Alles over de producten en opleidingen voor nagels kom je te weten in onze open nailbar. Achter de nageltafels zitten onze nailstylistes voor jou klaar. Stel al je vragen over producten, technieken,... Je kan ook enkele nagels laten zetten en zo de professionals aan het werk zien en inspiratie op te doen! 

Demonstraties
Ons opleidingscentrum beneden is de place to be voor demonstraties. Uiteraard komt de suikerontharing van ROYX PRO uitgebreid aan bod. En sinds kort leggen we ons toe op enkele topbehandelingen voor wimpers en wenkbrauwen met Abstract-producten. Ook daar geven we je graag alle uitleg over. 

You can be one of us.
Tijdens de quarantaine werkten we aan iets nieuws waar we al lang van droomden. En wat zijn we fier dat we ons baby'tje aan jullie kunnen voorstellen op onze Discovery Days. Ontdek er alles over op de "babyborrel" in onze lunchruimte en wees er als de eerste bij om deze nieuwe productlijn in huis te halen. Exclusief voorbehouden voor professionals. 

Promoties & inspiratie
Laat je inspireren door onze ideetjes voor eindejaarsgeschenken en verpakkingen. Uiteraard krijgen jullie dit jaar ook onze gebruikelijke Estetika-promoties op Abstract en ROYX PRO. Zowel tijdens het event als op de webshop! Maar deze keer hebben we ook nieuwe exclusieve promoties die enkel tijdens de Discovery Days zullen gelden.

100% Suikersalon-awards
Uitstel is geen afstel! De 100% Suikersalon-awards worden uitgereikt tijdens de Discovery Days op zondagnamiddag. We zijn zeer trots dat we ook dit jaar weer 30 schoonheidsspecialisten in de bloemetjes kunnen zetten omdat ze resoluut kiezen voor suikerontharing in hun instituut.

Breng je instituut in beeld!
Onze huisfotografe Lieselot Engelen zal ook aanwezig zijn tijdens de Discovery Days. Zij maakt al jaren de foto's voor ons instituut en voor ROYX PRO. Wil jij ook jouw instituut mooi in beeld brengen voor jouw sociale media, website, advertenties? Tijdens de Discovery Days kan je bij Lieselot een shoot boeken aan actievoorwaarden. Kom dus zeker langs en check alvast haar Instagram-pagina.

Hoe verkoop je ijsblokjes aan eskimo's?
Tijdens de Discovery Days lanceren we onze langverwachte Sweet Sales training. Een praktijkgerichte training waar Hilde je leert hoe producten en behandelingen in jouw instituut verkoopt. Bezoekers van de Discovery Days zullen zich als eerste kunnen inschrijven aan interessante voorwaarden.

 

Shop till you drop!
Het voordeel van een event in onze eigen store? Alle producten kunnen ter plekke gekocht en onmiddellijk meegenomen worden. En uiteraard aan leuke kortingen of in interessante voordeelpakketten!

 

Coronaproof!
Om alles vlot en veilig te laten verlopen moet er moet volgende zaken rekening gehouden worden. 

 • Je kan enkel komen als je op voorhand online geregistreerd bent. We laten maar een beperkt aantal mensen per tijdsslot toe. Enkel geregistreerde bezoekers mogen binnen. Kom je met meerdere mensen van je instituut dan dienen die zich allemaal apart te registreren.
 • Binnen is het dragen van een mondmasker verplicht. Je brengt je eigen mondmasker mee.
 • We zorgen voor een goede spreiding van de verschillende activiteiten.
 • We love your supporting husband & kids! Maar als ze mee komen, moeten ze deze keer wel buiten wachten. Wij voorzien wel een kraampje met een hapje en een drankje maar hou ook daar zelf de social distancing goed in de gaten of draag een mondmasker. 

  Registreer nu!
  Ons event is volledig gratis maar je bent verplicht om je vooraf online te registreren. We werken met tijdslots om het aantal mensen dat tegelijk komt te beperken en om contacttracing mogelijk te maken. Dit wil ook zeggen dat je enkel toegang krijgt tijdens de door jou geboekte periode. Je komt aan en vertrekt terug binnen de 2u die jij hebt gekozen. 

  ZATERDAG 3 OKTOBER 2020

  • 13u tot 15u
  • 15u tot 17u

    ZONDAG 4 OKTOBER 2020

   • 10u tot 12u
   • 13u tot 15u (uitreiking suikerawards)
   • 15u tot 17u (uitreiking suikerawards)

    Vol is vol!