LASH LIFT OMSCHAKELING + BROWLAMINATION
LASH LIFT +  BROWLAMINATION MET SUIKEREPILATIE

 

Onze omschakelingscursus richt zich naar schoonheidsspecialisten of nagelstylistes die de basis van lash lift al onder de knie hebben en elders ervaring opdeden met een ander merk van Lash Lift. We focussen de praktijk en de werking van Abstract Lash Lift Brow. De werking wordt volledig toegelicht en we vertellen jullie hoe wij het toepassen in ons instituut. De training bestaat grotendeels uit praktijk. Je gaat direct zelf aan de slag met het model dat je meebrengt. Zo kan je de tijd om te trainen onder onze professionele begeleiding optimaal benutten. Tijdens de training finetunen we jouw techniek en bekijken de inwerktijden van de Lash Lift Brow van Abstract, een echte omschakelingscursus dus! Om een goede begeleiding te garanderen werken we in een kleine groep.

Browlamination volgt aansluitend na de lash lift brow.

Browlamination is een trend die uit Rusland komt overgewaaid en in Europa een zeer opkomende trend is. Deze behandeling wordt ook wel "fluffy Brows" genoemd en is ideaal om stugge, warrige en naar beneden wijzende wenkbrauwen te behandelen. De resultaten zijn fenomenaal. Door middel van verschillende lotions en stapjes zorgen we ervoor dat ze in de juiste richting blijven staan. Zo creëeren we een vollere en mooiere wenkbrauw. Het resultaat voor je klant is 6 tot 8 weken zichtbaar. Ook het in model zetten met suikerepilatie en verven hoort bij deze behandeling.

Opleiding?

In deze opleiding leren we je alle kneepjes van het vak, stap per stap maar ook hoe je deze behandeling in je instituut verkoopt. Tijdens de opleiding leer je het gelaat en de wenkbrauwen analyseren en de juiste vorm creëren. Suikerepilatie van de wenkbrauwen en kleuren is ook inbegrepen. Omdat we deze behandeling in ons eigen instituut aanbieden weten we perfect in te spelen op de noden van onze klant. Ook de perfecte foto voor je social media komt uitgebreid aan bod. Want een mooie foto van je opleiding is een absolute must voor de de start van een nieuwe behandeling in je instituut. Deze training richt zich naar cursisten die graag een schitterend resultaat behalen voor de wenkbrauwen. Om een goede begeleiding te garanderen werken we in een kleine groepjes van max 4 cursisten. Je leert de basistechnieken aan zodat je nadien thuis zelf aan de slag kan. De cursus is een dagopleiding. Je gaat met jouw eigen model aan de slag zodat je voluit kan trainen onder begeleiding van onze gediplomeerde Brow educator. Na deze dag is het belangrijk om thuis verder te oefenen. Na de opleiding maken we samen een groepje aan waar je je foto's en resultaten in kunnen gepost worden. We beantwoorden ook verdere vragen en sturen bij waar het nodig is.

De training is onderdeel van het Browlamination startpakket. Tijdens de opleiding werk je met onze producten. 

Het startpakket Browlamination (twv €153,61)bevat:

 • Relaxing Cream (10x1,5ml)
 • Settle Cream (10x1,5ml)
 • Care Serum 10x1,5ml
 • Lifting Bond (5 ml)
 • Make-up Cleanser (15ml)
 • LVL Combbrush (5 stuks)
 • Wimperborsteltjes (25 stuks)
 • Remover Brushes (25 stuks)
 • Microbrushes (50stuks)
 • Micro spring scissor
 • Epileerpincet
 • Palletje
 • Trainingssessie incl. uitgebreid handboek en een handig Dré Cosmetics stappenplan

Voor wie?

Voor iedereen die al een certificaat Lash Lift Brow certificaat in handen heeft of met een ander merk van lash lift gewerkt heeft. Een extra service met een verbazingwekkend effect! Zonder voorkennis van browstyling is deze opleiding niet mogelijk. Opleiding "browstyling" kan je ook vinden tussen onze opleidingen, deze raden we dan eerst aan.

Wat kan je van ons gebruiken?

Tijdens deze opleiding kan je onze produkten gebruiken en de geweldige produkten van Abstract ontdekken. 

Vergeet je model niet!

Je brengt zelf twee modellen mee om op te oefenen. Je model mag geen wimperextensions hebben en langer dan 8 weken geen lash lift uitgevoerd hebben. Het model komt samen met jou naar de opleiding want we starten met een vragenronde en horen waar je problemen zitten met je vorige merk en waarom je wil omschakelen. Daarna beginnen we onmiddellijk met de praktijk. Eerst voeren we een lash lift uit, een lichte lunch voor u en je model en daarna op je zelfde model browlamination. Je tweede model voor browlamination wordt verwacht tegen 13.30u en is klaar samen met u om 15u.

Praktisch

- Deze opleiding duurt van 9u tot 15u.
- Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
  Goorken 40 | 2260 Westerlo

Klik op de gewenste datum en schrijf je in! 
Je inschrijving is pas definitief na betaling.