Babyboom Shorties (gellak) – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OPLEIDING
BABYBOOM SHORTIES (MET GELLAK)

Op vraag van vele nagelstylistes bieden we nu ook een babyboom aan met rubber base & build. Hierbij zijn je nagels dun maar wel verstevigend opgebouwd en kan je tot 3 weken perfect houden zonder lifting of brokkelige nagels. 

Dus vanaf nu ook dunne babyboom nagels!

Babyboomnagels zijn al enkele jaren een hit en staan al geruime tijd in de top 3 van meestgevraagde setjes. Babyboom is dus eigenlijk niet meer weg te denken uit de nagelwereld. Wat maak het zo speciaal? Waar we bij een french manicure een hele duidelijke smile line hebben, vloeit bij een babyboom deze lijn mooi over van wit naar roze. Een babyboom is dan ook erg geliefd bij klanten die geen uitgesproken nagels willen maar liever kiezen voor een onopvallende natural look of die een mooie basis willen om nailart op te plaatsen. Ook bij bruidjes is de vraag naar babyboom erg groot. Toch merken we op social media dat er vaak geworsteld wordt met de babyboom. Het is nochtans erg eenvoudig als je de juiste techniek beheerst. De colorboom en glitterombré hebben ook de vloeiende smile line maar hier kies je dan wel voor kleur of glitters.

Wat houdt deze workshop in?
Je leert stap voor stap de juiste techniek om een babyboomnagel te maken zonder “wolkjes” of lelijke oneffenheden. We gebruiken hiervoor de rubber base & build van Abstract® aan de ene hand en de T-gel van Tanya Savchenko aan de andere hand. We brengen het beste van twee werelden samen en zo kan je zelf de keuze maken met welke gel je het liefst werkt. Met deze gels kan je een mooi setje zetten erg dun zoals de meeste klanten vragen.

Voor wie?
Iedereen die al ervaring hebben met het plaatsen van gellak.

Wat kan je van ons gebruiken?
Je mag met onze lampen en frezen werken. Ook de gels staan ter beschikking om te testen en te gebruiken.

Wat breng je zelf mee?
- Penselen
- Wipes
- Gelcleanser
- Pusher
- Freesbitjes
- Vijlen
- Vellentang
- Prep
- Base
- Top


Bovenstaande materialen geven wij niet in bruikleen. Heb je je eigen materiaal niet bij dan ben je verplicht dit aan te kopen!

  Vergeet je model niet!
  Je brengt een model mee met korte nagels tot aan de vingertop of iets langer (geen nagelbijter).

   Praktisch
   - De opleiding duurt 3 uur.
   - De opleiding kost €149 (excl. btw).
   - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
     Goorken 40 | 2260 Westerlo
   - Aan het einde van de opleiding ontvang je van ons een certificaat.
   - Alle materialen zijn vrijblijvend te koop in onze eigen shop.

    Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
    Je inschrijving is pas definitief na betaling.

    Annuleringsvoorwaarden:

    • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
    • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.