OPLEIDING
BABYBOOM MET RUBBER BASE & BUILD (MET GELLAK)

Op vraag van vele nagelstylistes bieden we nu ook een babyboom aan met rubber base & build. Hierbij zijn je nagels dun maar wel verstevigend opgebouwd en kan je tot 3 weken perfect houden zonder lifting of brokkelige nagels. 

Dus vanaf nu ook dunne babyboom nagels!

Babyboomnagels zijn al enkele jaren een hit en staan al geruime tijd in de top 3 van meestgevraagde setjes. Babyboom is dus eigenlijk niet meer weg te denken uit de nagelwereld. Wat maak het zo speciaal? Waar we bij een french manicure een hele duidelijke smile line hebben, vloeit bij een babyboom deze lijn mooi over van wit naar roze. Een babyboom is dan ook erg geliefd bij klanten die geen uitgesproken nagels willen maar liever kiezen voor een onopvallende natural look of die een mooie basis willen om nailart op te plaatsen. Ook bij bruidjes is de vraag naar babyboom erg groot. Toch merken we op social media dat er vaak geworsteld wordt met de babyboom. Het is nochtans erg eenvoudig als je de juiste techniek beheerst. De colorboom en glitterombré hebben ook de vloeiende smile line maar hier kies je dan wel voor kleur of glitters.

Wat houdt deze workshop in?
Je leert stap voor stap de juiste techniek om een babyboomnagel te maken zonder “wolkjes” of lelijke oneffenheden. We informeren je over de stevigheid van rubber base & build en de werking ervan. Zo kan je een mooi setje zetten erg dun zoals de meeste klanten vragen.

Voor wie?
Iedereen die al ervaring hebben met het plaatsen van gellak.

Wat kan je van ons gebruiken?
Je mag met onze lampen en frezen werken. Ook de gels staan ter beschikking om te testen en te gebruiken.

Wat breng je zelf mee?
- Penselen
- Wipes
- Gelcleanser
- Pusher
- Freesbitjes
- Vijlen
- Vellentang
- Ph nail prep
- Rubber base
- Shield & shine


Bovenstaande materialen geven wij niet in bruikleen. Heb je je eigen materiaal niet bij dan ben je verplicht dit aan te kopen!

  Vergeet je model niet!
  Je brengt een model mee met natuurlijke lange nagels of eventueel een model met tips of sjablonen die je thuis zelf geplaatst hebt. Tijdens de opleiding zelf is er geen tijd om verlengingen te zetten.

   Praktisch
   - De opleiding duurt 3 uur.
   - De opleiding kost €99 (excl. btw).
   - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
     Goorken 40 | 2260 Westerlo
   - Aan het einde van de opleiding ontvang je van ons een certificaat.
   - Alle materialen zijn vrijblijvend te koop in onze eigen shop.

    Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
    Je inschrijving is pas definitief na betaling.