Purally – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

Over Purally

Purally heeft natuurlijke, lichte, zintuiglijke en uiterst doeltreffende huidverzorgingsproducten ontwikkeld dankzij het extract van een plant uit de Alpen. Purally staat voor natuurlijke formules. De producten zijn vrij van synthetische en chemische ingrediënten.

SAXIFRAGE ROTUNDIFOLIA

De Saxifraga Rotundifolia is een zeer zeldzame en kwetsbare plant. Gevoelig aan licht en warmte groeit deze specifieke soort in de Alpen aan de voet van bomen en in de schaduw van rotsen. Het extract van deze plant bevat Rhamnophenol®, een uniek natuurlijk molecule dat ontstekingsremmend en antioxiderend werkt. Het extract van de Saxifraga Rotundifolia in de Purally verzorgingsproducten zorgt ervoor dat de huidcellen beschermd worden tegen externe agressies zoals vervuiling, stress,.... Op deze manier voorkomt het huidveroudering en het verlies van glans.

PURALLY ZET IN OP
een gezonde en krachtige huid met extra aandacht voor:
- celbescherming
- versteviging
- verzachten en kalmeren
- een ontstekingsremmende en antioxiderende werking
- vervagen van fijne rimpels
- voorkomen van pigmentvlekken.

HET PURALLY RITUEEL
De Purally formules bevatten hoge concentraties actieve ingrediënten en zijn toch licht om elke dag te gebruiken. Om tot het beste resultaat te komen, adviseren we een dagelijks ritueel gebaseerd op 3 stappen.


UNIEKE EIGENSCHAPPEN

DAGCRÈME MET BLAUW LICHT BESCHERMING
De dagcrème van Purally bevat Astaxanthine, een biologische kleurstof die behoort tot de krachtigste en veelzijdigste antioxidanten die de natuur te bieden heeft. Het dient als een beschermend schild tegen de schadelijke effecten van onder andere blauw licht. Er bestaan twee vormen van blauw licht: natuurlijk blauw licht van de zon en kunstmatig blauw licht afkomstig van schermen. 25% van de celbeschadiging van de huid wordt veroorzaakt door blauw licht. De straling ervan versnelt dagelijks de veroudering van de huid en zorgt voor rimpels en pigmentvlekken. Met de JOUR dagcrème kan je jouw gelaat optimaal beschermen tegen blauw licht.

CLEAN BEAUTY
Purally staat voor natuurlijke formules. De producten zijn vrij van synthetische en chemische ingrediënten.

ECO-VERPAKKINGEN
De verpakkingen van de Purally producten kunnen volledig gerecycleerd worden.

BEN JE OVERTUIGD? BESTEL HIER JOUW STARTPAKKET !