Over ons – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OVER DRÉ COSMETICS

Onder de naam Dré Cosmetics brengen we de beste producten uit de beautywereld samen. Onze focus ligt volledig op suikerontharing en nagelverzorging.

Met ROYX PRO hebben we een Pools topmerk in huis op het gebied van suiker. Voor de nagels, wimpers en brows kiezen we dan weer voor het groeiende Belgisch merk Abstract®. Naast de verkoop van de producten bieden wij ook diverse opleidingen aan in deze vakgebieden. Dré Cosmetics is geen standaard beauty-groothandel. We ondersteunen gemotiveerde professionals met hoogwaardige producten en up-to-date expertise!

Hilde Laenen, sugar & nail professional in hart en nieren
Mijn naam is Hilde Laenen en ik baat sinds 1996 mijn eigen schoonheidsinsituut Payeska uit in hartje Westerlo. We zijn doorheen de jaren uitgegroeid van een klein schoonheidssalon tot een groot, goeddraaiend instituut waar ik enorm fier op ben. De voorbije jaren schoolde ik mij regelmatig bij en zo heb ik mij onder andere jarenlang verdiept in alles wat met natuurlijke ontharingsproducten te maken had. 

Na 20 jaar ervaring in ons eigen instituut met suikerontharing voelde ik het kriebelen om deze kennis en ervaring door te geven aan andere gedreven schoonheidsspecialistes.

Met een stevige portie ambitie startte ik dan ook in 2016 als Benelux-verdeler van het Poolse suikermerk ROYX PRO. Maar ook mijn passie voor nagels, brows en wimpers werd al snel omgezet naar een uitdagend project. Met Abstract® Professional Products bieden we een uitgebreid gamma kwaliteitsvolle en betaalbare producten voor nagel en browstylistes aan.

Sinds januari 2018 bieden we in ons eigen schoonheidsinstituut Payeska enkel nog suikerontharing, nagels, lashlift en brows aan! We kiezen bewust voor onze passies en door dagelijks in de praktijk te staan houden we als distributeur toch ook voeling met de eindklant.

Nonkel Dré
Dré Cosmetics werd opgericht in 2015. Dré verwijst naar André Laenen, een nonkel van zaakvoerster Hilde Laenen. Nonkel Dré stond positief in het leven en motiveerde iedereen om zijn dromen na te jagen. Dankzij nonkel Dré kreeg Hilde de kans om in 1996 op 18-jarige leeftijd zelfstandig te worden en een eigen instituut te openen. Met Dré Cosmetics wil Hilde dan ook een mooi eerbetoon geven aan deze gepassioneerde levensgenieter.