Deelname Flair-pocket suikerontharing – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

DEELNAME FLAIR-POCKET
9 MEI 2023

Wil jij suikerontharing een boost geven in jouw instituut? Nieuwe klanten laten kennismaken met de behandeling en er trouwe klanten van maken? Dan is deelnemen aan deze Flair-pocket echt iets voor jou.

Aan de Flair van 9 mei zal een pocket hangen met 80 ROYX PRO instituten die aan hun klanten een suikerontharing van onderbenen, oksels en wenkbrauwen in hun instituut aanbieden aan 30 euro. Neem je deel dan ben je wel verplicht om deze actie in je instituut aan te bieden van 9 mei tot en met 9 augustus 2023 aan alle klanten die met een  Flairbon bij jouw in het instituut komen. Bovendien krijgen jullie deze editie van ons "this is sweet."-tubes (75ml) die je gratis aan je klant meegeeft als naverzorging. Dit wordt ook mee vermeld in de pocket. 

Flair zal deze keer ook een redactioneel artikel in het magazine plaatsen om de behandeling nog extra in de kijker te zetten.

Uiteraard ondersteunen we jullie vanuit ROYX PRO om van deze actie een succes te maken. Jullie ontvangen van ons een Flair-promopakket t.w.v. 280 euro (excl. btw)!

 • 2x kleine pot ROYX PRO White Pearl (2x300g)
 • 24x "this is sweet." (75ml) + 24 infobrochures. Deze geef je mee als gratis nazorgproduct aan elke klant die langskomt met een Flairbon.*
 • 1 raamsticker
 • 100 klantenfolders
 • 25 kortingskaartjes voor een volgende suikerontharing
 • 25 quotecards suikerontharing
 • 1 ROYX PRO ballon

* Op basis van het aantal bonnetjes kunnen er extra "this is sweet."-tubes bijgevraagd worden. Eventueel niet uitgedeelde tubes worden teruggenomen. 

We moeten rekening houden met een goede spreiding over heel Vlaanderen dus de plaatsen zijn verdeeld over de provincies.  Er zullen 2 instituten per pagina vermeld worden. De vermelding bestaat uit een kort voorstellingstekstje en 1 liggende foto. Zie voorbeeld pocket hierboven. De informatie hiervoor lever je zelf digitaal aan via een registratieformulier.

   Praktisch
   Flair hanteert een strikt beleid en planning. Waar moet je dus rekening mee houden als je wil intekenen voor de Flairpocket?

   • Je bent verplicht om de actie in je instituut aan te bieden van 9 mei tot en met 9 augustus 2023 aan klanten die met een Flairbon bij jou in het instituut komen. Sluitingsperiodes door verlof kan je aangeven in de vermelding.
   • Na betaling van je deelname ontvang je van ons een formulier dat ingevuld dient terug gemaild te worden samen met 1 liggende foto. Dit bezorgen wij aan de mensen van Flair die hiermee aan de slag gaan om de pocket op te maken. Als het formulier niet op tijd ingestuurd wordt kunnen wij de publicatie voor jouw instituut niet garanderen.
   • Je ontvangt een digitale proefdruk waarop je je goedkeuring voor publicatie.
   • Het ROYX PRO Flair-promopakket is niet aanpasbaar en wordt naar jullie opgestuurd.
   • Vanaf dit jaar werkt Flair met digitale bonnetjes waardoor we de acties nog beter kunnen opvolgen. 

   Onze ervaring
   In het verleden namen we met ons eigen instituut al een aantal keer deel aan de Flair-pocket.  Wil jij nieuwe klanten aantrekken voor jouw instituut en heb je ruimte in je agenda om deze afspraken in te plannen tijdens de duur van de actie? Ga er dan zeker voor! Neem de tijd om deze klanten uitvoerig de voordelen van suikerontharing uit te legen en te laten ervaren. Zo kan je deze nieuwe klanten laten uitgroeien tot vaste klanten voor jouw instituut.

   Klik op jouw provincie en reserveer jouw plaatsje! Vol is vol.
   Je inschrijving is pas definitief na betaling. Is jouw provincie volgeboekt, dan heeft het geen zin om een andere provincie te boeken.