DEELNAME FLAIR-POCKET
17 AUGUSTUS 2021

Wil jij suikerontharing een boost geven in jouw instituut? Nieuwe klanten laten kennismaken met de behandeling en er trouwe klanten van maken? Dan is deelnemen aan deze Flair-pocket echt iets voor jou.

Aan de Flair-editie van 17 augustus zal een pocket hangen met daarin algemene informatie over suikerontharing én met 80 ROYX PRO instituten die aan hun klanten een suikerontharing van onderbenen, oksels en wenkbrauwen in hun instituut aanbieden aan 25 euro. Neem je deel dan ben je wel verplicht om deze actie in je instituut aan te bieden van 17 augustus tot en met 17 november 2021 aan alle klanten die met een originele Flairbon bij jouw in het instituut komen.

Uiteraard ondersteunen we jullie vanuit ROYX PRO om van deze actie een succes te maken. Jullie ontvangen van ons een Flair-promopakket t.w.v. 120 euro.

 • 1 pot ROYX PRO White Pearl suikerpasta
 • 1 pot ROYX PRO Ultra Soft suikerpasta
 • 1 raamsticker "Wij doen mee!"
 • 100 klantenfolders
 • 5 mini soothing body balms
 • 30 kant-en-klare kortingskaartjes voor een volgende suikerontharing
 • 10 quotecards suikerontharing
 • 2 ROYX PRO ballonnen

We moeten rekening houden met een goede spreiding over heel Vlaanderen dus de plaatsen zijn verdeeld over de provincies.  Er zullen 2 instituten per pagina vermeld worden. De vermelding bestaat uit een kort voorstellingstekstje en 1 liggende foto. Zie voorbeeld pocket hierboven. De informatie hiervoor lever je zelf digitaal aan via een registratieformulier.

   Praktisch
   Flair hanteert een strikt beleid en planning. Waar moet je dus rekening mee houden als je wil intekenen voor de Flairpocket?

   • Je bent verplicht om de actie in je instituut aan te bieden van 17 augustus tot en met 17 november 2021 aan klanten die met een originele Flairbon bij jou in het instituut komen.
   • Na betaling van je deelname ontvang je van ons een formulier dat ingevuld dient terug gemaild te worden naar marketing@drecosmetics.be voor 24 mei samen met 1 liggende foto. Dit bezorgen wij aan de mensen van Flair die hiermee aan de slag gaan om de pocket op te maken. Als het formulier niet op tijd ingestuurd wordt kunnen wij de publicatie voor jouw instituut niet garanderen.
   • In de week van 14 juni ontvang je een digitale proefdruk, waarop je ten laatste 21 juni je goedkeuring geeft.
   • Het ROYX PRO Flair-promopakket is niet aanpasbaar en wordt in juni naar jullie opgestuurd.
   • Hou de Flair-bonnetjes die je ontvangt goed bij. Deze moeten we aan Flair bezorgen na afloop van de actieperiode. 

   Onze ervaring
   In het verleden namen we met ons eigen instituut al een aantal keer deel aan de Flair-pocket "gelaatsverzorging".  We kregen toen meer dan 60 nieuwe afspraken door de Flair-pocket. Uiteraard is dit voor elk instituut, regio,... anders en ook suikerontharing is een ander type behandeling. Maar we willen dit wel even meegeven zodat jullie de mogelijke impact kunnen inschatten. Denk goed na of dit voor jou haalbaar zou zijn om dit erbij te doen. Wil jij nieuwe klanten aantrekken voor jouw instituut en heb je ruimte in je agenda om deze afspraken in te plannen tijdens de duur van de actie? Ga er dan zeker voor! Neem de tijd om deze klanten uitvoerig de voordelen van suikerontharing uit te legen en te laten ervaren. Zo kan je deze nieuwe klanten laten uitgroeien tot vaste klanten voor jouw instituut.

   Klik op jouw provincie en reserveer jouw plaatsje! Vol is vol.
   Je inschrijving is pas definitief na betaling. Is jouw provincie volgeboekt, dan heeft het geen zin om een andere provincie te boeken.