Deelname Flair-pocket wimperlifting – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

DEELNAME FLAIR-POCKET
5 SEPTEMBER 2023

Wil jij wimperlifting een boost geven in jouw instituut? Nieuwe klanten laten kennismaken met de behandeling en er trouwe klanten van maken? Dan is deelnemen aan deze Flair-pocket echt iets voor jou.

Aan de Flair-editie van 5 september zal een pocket hangen met daarin max. 60 Dré Cosmetics instituten die aan hun klanten een wimperlifting incl. kleuren van de wimpers en epileren van de wenkbrauwen in hun instituut aanbieden aan 35 euro. 

Neem je deel dan ben je wel verplicht om deze actie in je instituut aan te bieden van 5 september tot en met 5 december aan alle klanten die met een originele Flairbon bij jou in het instituut komen. Vanaf dit jaar werkt Flair met digitale bonnen dus ze kunnen de bon op hun gsm tonen. 

Uiteraard ondersteunen we jullie vanuit Dré Cosmetics om van deze actie een succes te maken. Jullie ontvangen van ons een promopakket t.w.v. 45 euro met o.a. een raamsticker, nazorgkaartjes, wimperborsteltjes,...

We moeten rekening houden met een goede spreiding over heel Vlaanderen dus de plaatsen zijn verdeeld over de provincies.  Er zullen 2 instituten per pagina vermeld worden. De vermelding bestaat uit een kort voorstellingstekstje en 1 liggende foto. Zie voorbeeld pocket hierboven. De informatie hiervoor lever je zelf digitaal aan via een registratieformulier.

   Praktisch
   Flair hanteert een strikt beleid en planning. Waar moet je dus rekening mee houden als je wil intekenen voor de Flairpocket?

   • Je bent verplicht om de actie in je instituut aan te bieden van 5 september tot en met 5 december 2023 aan klanten die met een Flairbon bij jou in het instituut komen.
   • Je ontvangt van ons een formulier dat voor het einde van de maand ingevuld dient terug gemaild te worden samen met 1 liggende foto. Dit bezorgen wij aan de mensen van Flair die hiermee aan de slag gaan om de pocket op te maken. 
   • Je ontvangt voor publicatie een digitale proefdruk om goed te keuren. 
   • Het promopakket is niet aanpasbaar en wordt naar jullie opgestuurd.
   • Flair werkt vanaf dit jaar met digitale bonnetjes waardoor we een nog beter zicht krijgen op de resultaten. 

   Onze ervaring
   In het verleden namen we met ons eigen instituut al een aantal keer deel aan de Flair-pocket. Wil jij nieuwe klanten aantrekken voor jouw instituut en heb je ruimte in je agenda om deze afspraken in te plannen tijdens de duur van de actie? Ga er dan zeker voor! Neem de tijd om deze klanten uitvoerig de behandeling uit te leggen en te laten ervaren. Zo kan je deze nieuwe klanten laten uitgroeien tot vaste klanten voor jouw instituut.

   Klik op jouw provincie en reserveer jouw plaatsje! Vol is vol.
   Je inschrijving is pas definitief na betaling. Is jouw provincie volgeboekt, dan heeft het geen zin om een andere provincie te boeken.