DEELNAME FLAIR-POCKET
30 AUGUSTUS 2022

Wil jij wimperlifting een boost geven in jouw instituut? Nieuwe klanten laten kennismaken met de behandeling en er trouwe klanten van maken? Dan is deelnemen aan deze Flair-pocket echt iets voor jou.

Aan de Flair-editie van 30 augustus zal een pocket hangen met daarin met 60 Dré Cosmetics instituten die aan hun klanten een wimperlifting incl. kleuren van de wimpers en epileren van de wenkbrauwen in hun instituut aanbieden aan 35 euro. Flair zal deze keer ook een redactioneel artikel in het magazine plaatsen om de behandeling nog extra in de kijker te zetten.

Neem je deel dan ben je wel verplicht om deze actie in je instituut aan te bieden van 30 augustus tot en met 30 november 2022 aan alle klanten die met een originele Flairbon bij jou in het instituut komen. 

Uiteraard ondersteunen we jullie vanuit Dré Cosmetics om van deze actie een succes te maken. Jullie ontvangen van ons een promopakket t.w.v. 45 euro.

 • 1 raamsticker
 • 1 poster
 • 1 Silicon Lamination Brush van Supercilium
 • 50 wimperborsteltjes van Lash Lift Brow by Abstract® (om mee te geven met je klant na de behandeling)
 • 50 nazorgkaartjes (om mee te geven met je klant na de behandeling)
 • 20 terugkom-actiekaartjes

We moeten rekening houden met een goede spreiding over heel Vlaanderen dus de plaatsen zijn verdeeld over de provincies.  Er zullen 2 instituten per pagina vermeld worden. De vermelding bestaat uit een kort voorstellingstekstje en 1 liggende foto. Zie voorbeeld pocket hierboven. De informatie hiervoor lever je zelf digitaal aan via een registratieformulier.

   Praktisch
   Flair hanteert een strikt beleid en planning. Waar moet je dus rekening mee houden als je wil intekenen voor de Flairpocket?

   • Je bent verplicht om de actie in je instituut aan te bieden van 30 augustus tot en met 30 november 2022 aan klanten die met een originele Flairbon bij jou in het instituut komen.
   • Midden mei ontvang je van ons een formulier dat voor het einde van de maand ingevuld dient terug gemaild te worden naar marketing@drecosmetics.be samen met 1 liggende foto. Dit bezorgen wij aan de mensen van Flair die hiermee aan de slag gaan om de pocket op te maken. 
   • In de loop van mei ontvang je een digitale proefdruk. 
   • Het promopakket is niet aanpasbaar en wordt in juli naar jullie opgestuurd.
   • Hou de Flair-bonnetjes die je ontvangt goed bij. Deze moeten we aan Flair bezorgen na afloop van de actieperiode. 

   Onze ervaring
   In het verleden namen we met ons eigen instituut al een aantal keer deel aan de Flair-pocket "gelaatsverzorging".  We kregen toen meer dan 60 nieuwe afspraken door de Flair-pocket. Uiteraard is dit voor elk instituut, regio,...  Maar we willen dit wel even meegeven zodat jullie de mogelijke impact kunnen inschatten. Denk goed na of dit voor jou haalbaar zou zijn om dit erbij te doen. Wil jij nieuwe klanten aantrekken voor jouw instituut en heb je ruimte in je agenda om deze afspraken in te plannen tijdens de duur van de actie? Ga er dan zeker voor! Neem de tijd om deze klanten uitvoerig de behandeling uit te leggen en te laten ervaren. Zo kan je deze nieuwe klanten laten uitgroeien tot vaste klanten voor jouw instituut.

   Klik op jouw provincie en reserveer jouw plaatsje! Vol is vol.
   Je inschrijving is pas definitief na betaling. Is jouw provincie volgeboekt, dan heeft het geen zin om een andere provincie te boeken.