DISCOVERY DAYS – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

BEZOEK ONZE
DISCOVERY DAYS

12 & 13 JUNI 2021 TE WESTERLO

Na het grote succes van de editie in oktober organiseren we een zomereditie van onze coronaproof Discovery Days. Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten bij Dré Cosmetics en kunnen jullie dus heel wat nieuws laten ontdekken. Lees hieronder wat je mag verwachten. 

Open nailbar met Tanya Savchenko
Look & learn! Een unieke kans om dé nailqueen Tanya Savchenko aan het werk te zien in België. Tijdens haar demo's geeft ze heel wat tips & tricks over de verschillende technieken, nailart,.... En uiteraard mag je haar alles vragen! Ook enkele van onze eigen nagelstylistes zullen achter de nageltafels voor jou klaarzitten. Ook bij hen kan je terecht met vragen over producten, technieken,... Je kan door onze nagelstylistes ook een demo-nagel laten zetten en zo de professionals aan het werk zien en inspiratie opdoen!

Als extraatje enkel tijdens de Discovery Days (niet online!):

 • Alle gelpolish van Tanya Savchenko: 5 kopen +1 gratis.
 • Een gratis goodbag van Tanya Savchenko bij aankoop van TS-producten ter waarde van 100 euro.  

ROYX PRO has news for you...
In ons opleidingscentrum beneden kunnen jullie terecht voor het testen van onze 2 nieuwe suikerpasta's: de Ultra Soft en de Ultra Soft Plus. Sommigen onder jullie bestelden hem al en ontdekten reeds dat je met deze suikerpasta's veel sneller kan werken op de grote zones. Ideaal dus om in jouw instituut te hebben voor al die zomerbenen snel te kunnen ontharen. Tijdens de Discovery Days kan iedereen naar hartelust deze newbies testen op modellen en mogen jullie al je vragen afvuren. En we houden ook nog een ander nieuw ROYX PRO product boven de doopvont... maar daar moet je dus voor langskomen als jij het als eerste wil ontdekken.

Als extraatje enkel tijdens de Discovery Days (niet online!) voor de suikerpasta's: 10 kopen +2 gratis.

Supercilium, een nieuw topmerk in ons gamma
Henna is hot, henna is makkelijk en henna is er nu ook bij Dré Cosmetics. En niet zomaar henna maar wel die van het prestigieuze merk Supercilium. We zijn erg trots om dit hoogkwalitatief wereldwijd bekende merk te mogen verdelen. Browstyling met henna is niet meer weg te denken uit de beautybranche en ook browmapping heeft voor ons geen geheimen meer. Daarom zullen we dit ook in onze trainingen opnemen. Kom tijdens de Discovery Days kennis maken met onze nieuwe opleidingen en het merk Supercilium. Laat je overtuigen en introduceer henna brows in jouw instituut. 

this is us. presents...
Tijdens de eerste Discovery Days stelden we met jullie veel trots ons eigen merk "this is us." voor. We hadden toen niet kunnen denken dat jullie zo massaal in ons verhaal zouden geloven en mee op de kar zouden springen. We zijn jullie zo dankbaar en het motiveerde ons om opnieuw 2 topproducten exclusief voor verkoop in jullie instituten te ontwikkelen. We zijn dan ook erg trots om ze tijdens deze Summer Edition aan jullie voor te stellen. Ontdek er alles over tijdens de exclusieve "this is us." - pool party en wees er als eerste bij om deze nieuwe productlijn in huis te halen. 

Shop till you drop!
Kom langs voor exclusieve promoties die enkel geldig zullen zijn tijdens de Discovery Days (niet online!). Het voordeel van een event in onze eigen store? Alle producten kunnen ter plekke gekocht en onmiddellijk meegenomen worden. En dus aan leuke kortingen of in interessante voordeelpakketten! 

Coronaproof!
Om alles vlot en veilig te laten verlopen moet er met volgende zaken rekening gehouden worden. 

 • Je kan enkel komen als je op voorhand online geregistreerd bent. We laten maar een beperkt aantal mensen per tijdsslot toe. Enkel geregistreerde bezoekers mogen binnen. Kom je met meerdere mensen van je instituut dan dienen die zich allemaal apart te registreren.
 • Binnen is het dragen van een mondmasker verplicht. Je brengt je eigen mondmasker mee.
 • We zorgen voor een goede spreiding van de verschillende activiteiten doorheen het gebouw en zorgen voor een goede luchtcirculatie.
 • Wij voorzien buiten een hapje en een drankje maar hou ook daar zelf de social distancing goed in de gaten en respecteer de tijdsduur van jouw bezoek.
 • We vragen met aandrang om zo veel mogelijk alleen te komen. Als er toch kinderen of familieleden meekomen dan moeten zij buiten wachten. 

  Registreer nu!
  Ons event is volledig gratis maar je bent verplicht om je vooraf online te registreren. We werken met tijdslots om het aantal mensen dat tegelijk komt te beperken en om eventuele contacttracing mogelijk te maken. Dit wil ook zeggen dat je enkel toegang krijgt tijdens de door jou geboekte periode. Je komt aan en vertrekt terug binnen de 2u die jij hebt gekozen. 

  ZATERDAG 12 JUNI 2021

  • 13u tot 15u
  • 15u tot 17u

    ZONDAG 13 JUNI 2021

   • 10u tot 12u - VOLZET
   • 13u tot 15u

   Wil jij langskomen? Kies dan het tijdslot dat voor jou het beste past, en voeg toe aan je winkelmandje om je te registreren. Het event is helemaal gratis, maar het aantal plaatsen per tijdslot is beperkt gezien de coronamaatregelen. Wacht dus niet te lang want vol is vol.