OMSCHAKELINGSCURSUS | LASH LIFT | ABSTRACT®/SUPERCILIUM – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OMSCHAKELINGSCURSUS |
LASH LIFT | ABSTRACT®  / SUPERCILIUM 

Onze omschakelingscursus richt zich naar schoonheidsspecialisten of nagelstylistes die de basis van lash lift al onder de knie hebben en elders ervaring opdeden met een ander merk van Lash Lift. We focussen op de praktijk en de werking van Abstract® Lash Lift of Supercilium. De werking wordt volledig toegelicht en we vertellen jullie hoe wij het toepassen in ons instituut. De training duurt 3 uur en bestaat enkel uit praktijk. Je gaat direct zelf aan de slag met het model dat je meebrengt. Zo kan je de tijd om te trainen onder onze professionele begeleiding optimaal benutten. Tijdens de training finetunen we jouw techniek en bekijken de inwerktijden van de Lash Lift van Abstract® of Supercilium, een echte omschakelingscursus dus! Om een goede begeleiding te garanderen werken we in een kleine groep.

Je kiest dus het merk dat jou het meeste ligt waarmee je aan de slag kan gaan tijdens de cursus.

Voor wie?
Voor iedereen die reeds ervaring hebben met Lash Lift. Ook als opfrissingscursus is deze opleiding ideaal.

Wat kan je van ons gebruiken?
Tijdens deze opleiding kan je onze producten gebruiken en de geweldige producten van Abstract® of Supercilium ontdekken. 

Vergeet je model niet!
Je brengt zelf een model mee om op te oefenen. Je model mag geen wimperextensions hebben en langer dan 8 weken geen lash lift uitgevoerd hebben. Het model komt samen met jou naar de opleiding want we starten met een vragenronde en horen waar je problemen of struggles zitten met je vorige merk en waarom je wil omschakelen. Daarna beginnen we onmiddellijk met de praktijk. Schrijf eventueel je vragen goed op zodat je zeker niets vergeet te vragen.

  Praktisch
  - Deze opleiding duurt 3u.
  - Bij deze opleiding hoort geen certificaat
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo

  Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
  Je inschrijving is pas definitief na betaling.

  Annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.