LASH LIFT DAYS – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

BEZOEK ONZE 
LASH LIFT EXPERIENCE DAYS

20 & 21 MEI 2022 TE WESTERLO

Wil je ontdekken hoe een lash lift behandeling werkt en of het iets is om aan te bieden in jouw instituut? Wil je eens zien welk resultaat een lash lift op jouw eigen wimpers heeft? Of werk je met producten van een ander merk en wil je de producten van Supercilium of Abstract® leren kennen? Wel dan is dit je kans.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei zetten we de deuren open en kan je uitgebreid komen kennis maken met de Lash Lift behandeling. Ons team staat dan klaar om je te ontvangen, zodat je de behandeling kan bekijken maar je zal ook zelf plaats nemen op onze behandeltafel en met een mooie lash lift naar huis gaan.

De sessie start met een woordje uitleg over Lash Lift en hoe het werkt. Nadien kan je zelf zien, voelen en ervaren wat een Lash Lift juist is. 

Belangrijk: dit is een kennismaking, geen opleiding! Je voert zelf de behandeling niet uit.

   Registreer nu!
   We werken in kleine groepjes met tijdsloten zodat iedereen voldoende tijd heeft om kennis te maken met de Lash Lift. Opgelet: we vragen €50 als inschrijving die je achteraf onmiddellijk in de winkel kan besteden (we doen dit om no-shows te voorkomen). En vergeet niet je gaat ook zelf met een mooie Lash Lift naar huis. Ideaal om aan je klanten te tonen in je instituut en naar de reacties te polsen.

   VRIJDAG 20 MEI 2022

   • van 09u00 tot 11u00
   • van 11u00 tot 13u00
   • van 14u00 tot 16u00

     ZATERDAG 21 MEI 2022

    • van 08u30 tot 10u30
    • van 10u30 tot 12u30
    • van 13u30 tot 15u30

    Wil jij langskomen? Kies dan het tijdslot dat voor jou het beste past en voeg toe aan je winkelmandje. Je inschrijving is definitief na betaling. 

    Kan je toch niet komen? Als je minstens 48u op voorhand annuleert, zal het inschrijvingsgeld terug gestort worden. We kunnen jouw plaatsje dan nog opnieuw aanbieden. Bij annulatie binnen de 48u is er enkel terugbetaling mogelijk met een attest of bewijsstuk.