Nailart | Basis met glitters – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OPLEIDING
BASIC NAIL-ART MET GLITTERS

Nailart is de “finishing touch” van een setje nagels en geeft ze een professionele uitstraling.  Nailart is dan ook erg belangrijk in onze sector. De juiste opleidingen en een goede basis maakt je beter en zal je onderscheiden van anderen. 

Wat houdt deze workshop in?
In onze de opleiding nailart basis leer je een stevige basis en krijg je alles mee om je nailart naar een hoger niveau te tillen. Glitters zijn overal aanwezig. Je leert hoe je een leuke prachtige makkelijke basis glitter nail-art aanbrengt en welke kleuren en samenstellingen je hiervoor het best kan gebruiken. Je leert allerlei designs zoals sugarnails, pigmenten, marble, unicorn chrome, lasers, spider gel, glass nails, scales, folie, bladgoud, cat-eyes, aquarelle roosjes,...  

Voor wie?
Elke beginnende of gevorderde nagelstylist(e) kan deelnemen. Zonder voorkennis!

Opleiding door de Dre Cosmetics crew!
We zitten al enkele jaren met een vast team bij mekaar en verdiepen zich erg graag in nailart. Ze volgden zelf veel opleiding o.a. bij Get buffed, Alina Hoyo,… maar ook Instagram en Youtube zijn hun beste vrienden voor zelfstudie. Elke nieuwe trend volgen ze op de voet maar ook met het dagdagelijks plaatsen van nailart weten ze van aanpakken. Ze zijn een krak in hun vak en toveren de mooiste creaties op elke nagel. We zijn dan ook blij dat deze crew deze lessen voor hun rekening nemen en hun kennis met ons willen delen.

Wat breng je zelf mee?
- Je eigen nailart penselen
- Wipes
- Cleanser
- Buffer
- Rubber base
- Toplaag

Bovenstaande materialen geven wij niet in bruikleen. Heb je je eigen materiaal niet bij dan ben je verplicht dit aan te kopen!

  Je hebt geen model nodig. We werken op tips. 

   Wat kan je van ons gebruiken?
   Je mag met onze lampen werken en alle kleuren, tips en nailart staan ter beschikking om te testen en te gebruiken. En uiteraard voorzien we showcards om jouw werk mooi te presenteren.

   Praktisch
   - De opleiding duurt 3 uur.
   - We werken op tips, dus geen model nodig.
   - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
     Goorken 40 | 2260 Westerlo
   - Alle materialen zijn ook vrijblijvend te koop in onze eigen shop.

    Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
    Je inschrijving is pas definitief na betaling.