Nailart | Kerst met glitters – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OPLEIDING
KERST NAIL-ART MET GLITTERS

Nailart is hot met de feestdagen, een klein subtiel glittertje of net iets meer. De “finishing touch” van een setje nagels is een meerwaarde en must-have aan je nageltafel. Hoe leuk is het om voorbeeldjes te laten zien op je socials of in real life?De juiste opleiding en een goede basis maakt het verschil en zal je onderscheiden van anderen. 

Wat houdt deze workshop in?
In onze de opleiding kerstnailart leer je een stevige basis en krijg je alles mee om je nailart naar een hoger niveau te tillen. Glitters zijn overal aanwezig. Je leert hoe je een leuke prachtige makkelijke kerst glitter nail-art aanbrengt en welke kleuren en samenstellingen je hiervoor het best kan gebruiken. Je leert werken met verschillende technieken en designs zoals sugarnails, pigmenten, marble, unicorn chrome, lasers, spider gel, glass nails, scales, folie, bladgoud, cat-eyes, aquarelle roosjes,...  vragen staat vrij in deze les.

Voor wie?
Elke beginnende of gevorderde nagelstylist(e) kan deelnemen. Zonder voorkennis! Heb je nog 50 glitters in je schuif heeft maar doe je er niets mee? Met deze opleiding komt er direct verandering in.

Opleiding door de Dre Cosmetics crew!
Deze opleiding wordt hoor Hilde en Rien gegeven. We zitten al enkele jaren met een vast team bij mekaar en verdiepen ons erg graag in nailart. We volgen ook zelf veel opleiding o.a. bij Get Buffed, Alina Hoyo,… maar ook Instagram en YouTube zijn een inspiratiebron voor creatieve ideetjes. We volgen elke nieuwe trend op de voet.

Wat breng je zelf mee?
- Je eigen nailart penselen
- Wipes
- Cleanser
- Buffer
- Rubber base
- Toplaag

Bovenstaande materialen geven wij niet in bruikleen. Heb je je eigen materiaal niet bij dan ben je verplicht dit aan te kopen!

  Je hebt geen model nodig. We werken op tips. 

   Wat kan je van ons gebruiken?
   Je mag met onze lampen werken en alle kleuren, tips en nailart staan ter beschikking om te testen en te gebruiken. 

   Praktisch
   - De opleiding duurt 3 uur.
   - We werken op tips, dus geen model nodig.
   - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
     Goorken 40 | 2260 Westerlo
   - Alle materialen zijn ook vrijblijvend te koop in onze eigen shop.

    Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
    Je inschrijving is pas definitief na betaling.