OMSCHAKELINGSCURSUS | VERVEN MET LIQUID HYBRID DYE VAN SUPERCILIUM – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

OMSCHAKELINGSCURSUS |
VERVEN MET HYBRID DYE VAN SUPERCILIUM   

Deze omschakelingscursus richt zich naar schoonheidsspecialisten of nagelstylistes die de basis van het verven van wimpers of wenkbrauwen al onder de knie hebben en elders ervaring opdeden met een ander merk van wimperverf. We focussen op de praktijk en de werking van de gloednieuwe Hybrid LIQUID Dye van Supercilium.

De nieuwe Supercilium Brow & Lash LIQUID Dye is ideaal voor klanten die een langer houdend, gedurfder resultaat willen. Het grote verschil met andere verf is dat de LIQUID keratine bevat die de haartjes beschermt, verjongt en voedt. Zo worden de haartjes niet beschadigd!
Groot pluspunt: met deze verf kleur je niet alleen de huid en de haartjes van de wenkbrauwen maar de hybride LIQUID kleurstof kan ook worden gebruikt om de wimpers te verven. Door de rijke pigmentatie die tot 11 dagen houdt op de huid en tot zes weken op de haartjes geniet de klant ook langer van deze behandeling.
De LIQUID Dye heeft een rijker en helderder effect dan gewone kleurstof.
De behandeling is kort en neemt weinig tijd in beslag.

Supercilium Brow & Lash LIQUID Dye is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren die je ook gemakkelijk kan mengen om zo de perfecte tint op maat van jouw klant te krijgen.

De werking wordt volledig toegelicht en we vertellen jullie hoe wij het toepassen in ons instituut. De training duurt 3 uur en bestaat enkel uit praktijk. Je gaat direct zelf aan de slag met het model dat je meebrengt. Zo kan je de tijd om te trainen onder onze professionele begeleiding optimaal benutten. Tijdens de training finetunen we jouw techniek en bekijken de inwerktijden van de LIQUID Dye van Supercilium. Om een goede begeleiding te garanderen werken we in een kleine groep.

Voor wie?
Voor iedereen die reeds ervaring hebben met verven van wimpers en wenkbrauwen. Ook als opfrissingscursus is deze opleiding ideaal.

Wat kan je van ons gebruiken?
Tijdens deze opleiding kan je onze producten gebruiken en de geweldige producten van Supercilium testen. 

Vergeet je model niet!
Je brengt zelf een model mee om op te oefenen. Je model mag liefst geen powderbrows hebben. Het model komt samen met jou naar de opleiding. We starten met een korte vragenronde en horen waar je problemen of struggles zitten met je vorige merk en waarom je wil omschakelen. Daarna beginnen we onmiddellijk met de praktijk. Schrijf eventueel je vragen al op voorhand op zodat je zeker niets vergeet te vragen.

  Praktisch
  - Deze opleiding duurt 2,5u à 3u.
  - Bij deze opleiding hoort geen certificaat.
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo

  Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
  Je inschrijving is pas definitief na betaling.

  Annuleringsvoorwaarden: 

  • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.