OMSCHAKELINGSCURSUS | HENNA MET SUPERCILIUM – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OMSCHAKELINGSCURSUS
HENNA MET SUPERCILIUM  

Deze omschakelingscursus richt zich naar schoonheidsspecialistes die de basis van henna al onder de knie hebben en momenteel met een ander merk van henna werken. We focussen op de praktijk en de werking van Supercilium henna. Alle stappen worden uitvoerig toegelicht en we vertellen hoe wij de techniek toepassen in ons instituut.

Deze training duurt 3 uur en bestaat hoofdzakelijk uit praktijk. Je gaat direct zelf aan de slag met het model dat je meebrengt. Zo kan je de tijd om te trainen onder onze professionele begeleiding optimaal benutten. Tijdens de training finetunen we jouw techniek en bekijken we grondig de inwerktijden van de Supercilium henna. Om een goede begeleiding te garanderen werken we in een kleine groep.

Voor wie?
Voor schoonheidsspecialistes die reeds ervaring hebben met henna. Ook als opfrissingscursus is deze opleiding ideaal.

Wat kan je van ons gebruiken?
Tijdens deze opleiding gebruik je onze producten. Je mag alle producten testen zodat je het merk Supercilium door en door leert kennen. 

Vergeet je model niet!
Je brengt zelf een model mee om op te oefenen. Het model komt samen met jou naar de opleiding. Na een vragenronde starten we onmiddellijk met de praktijk. Tijdens de vragenronde geef je aan met welke problemen je kampt of wat je zeker wil bijleren of verbeteren. Schrijf eventueel je vragen op voorhand goed op zodat je zeker niets vergeet.

  Praktisch
  - Deze opleiding duurt 3u.
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo

  Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
  Je inschrijving is pas definitief na betaling.

  Annuleringsvoorwaarden: 

  • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.