Opleiding Nailart | Stempelplaten – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

OPLEIDING
STEMPELPLATEN

De stempelplaten zijn eenvoudig, supermooi en makkelijk aan te leren. Je hoeft geen Picasso te zijn om supersnel een prachtige set nailart te maken. In eerste instantie leer je de basisprincipes van het stempelen en zal Melanie de lat telkens hoger leggen naargelang de workshop vordert. Zowel basis als advanced skills van het stempelen worden aangeleerd.

Wat houdt deze workshop in?
Melanie geeft jou alle tips & tricks wat betreft stamping nail art. Haar interesse in stempel nail art werd gewekt door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt in een handomdraai snelle en mooie nail art creëren. Tevens kun je stempel nail art combineren met folies, pigmenten, glitter, etc. 

Je gaat zelf leren stempelen op leuke achtergronden. Je leert alle basis technieken van het stempelen, maar ook gaan we een stapje verder met het gebruik van gelpolish en glitters. Je leert stempels te combineren met elkaar, verschillende kleuren te gebruiken en het inkleuren van je stempel design. Deze stamping nail art workshop is dan ook geschikt voor iedereen die iets wil doen met nail art. Je hebt geen ervaring nodig om te kunnen stempelen! Tijdens deze workshop worden alle basis technieken behandeld, maar ook geschikt voor nagelstylistes die al wat doen met stempel design.

Voor wie?
Elke beginnende of gevorderde nagelstylist(e) kan deelnemen. Al raden we enige kennis van basis nailart wel aan.

Opleiding door Melanie Vangestel
Melanie zit sinds kort in ons team en heeft zich erg verdiept in stempelplaten. Elke nieuwe trend volgt ze op de voet maar haar specialiteit zijn toch echt wel stempels. Ze is een krak in haar vak en tovert de mooiste creaties op elke nagel. We zijn dan ook blij dat Melanie deze les voor haar rekening neemt en haar kennis met jullie wil delen.

Wat breng je zelf mee?
- Je eigen nailart penselen
- Toplaag
Bovenstaande materialen geven wij niet in bruikleen. Heb je je eigen materiaal niet bij dan ben je verplicht dit aan te kopen!
Je hebt geen model nodig. We werken op tips. 

  Wat kan je van ons gebruiken?
  Je mag met onze lampen werken en alle kleuren, tips en nailart staan ter beschikking om te testen en te gebruiken. 

  Praktisch
  - De opleiding duurt 3 uur.
  - De opleiding kost €49 (excl. btw).
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo
  - Alle materialen zijn ook vrijblijvend te koop in onze eigen shop.

   Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
   Je inschrijving is pas definitief na betaling.

   Annuleringsvoorwaarden:

   • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
   • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.