Opleidingen – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

IF YOU WANT TO BE POWERFUL,
EDUCATE YOURSELF!

Dré Cosmetics biedt een uitgebreid aanbod opleidingen aan zowel voor het ontharen met suiker als voor de nagels. Alle opleidingen gaan door in ons eigen trainingscentrum te Westerlo.

Opleidingen suikerontharing
De werkwijze van ontharen met suiker is anders dan die van harsen. Dankzij onze opleidingen geraak je vertrouwd met de producten en de behandelingsmethode. Alle trainingen worden gegeven door onze eigen gediplomeerde ROYX PRO schoonheidsspecialisten. We geven graag onze kennis en knowhow door aan jullie. Doordat wij zelf dagelijks suikeren in ons eigen schoonheidsinstituut kennen wij alle tips & tricks! Suikerontharing heeft dus echt geen geheimen meer voor ons. Na elke opleiding ontvang je van ons ook steeds een uitgebreid pakket cursusmateriaal.

Opleidingen voor nagelstylisten
Dankzij de jarenlange praktijkervaring die we hebben opgedaan in onze eigen nagelstudio kunnen wij heel wat tips en tricks meegeven tijdens onze opleidingen. Zelf weten we maar al te goed waar de problemen liggen: kleurdekking, lifting,... en uiteraard zijn wij ook helemaal mee met de technieken en laatste trends. Na elke opleiding ontvang je van ons ook steeds een uitgebreid pakket cursusmateriaal.

Aandacht voor Social Media & marketing
We besteden tijdens al onze trainingen ook steeds aandacht aan het commerciële aspect: we geven jullie interessante verkooptips mee, informeren jullie over het gebruik van social media ter promotie, hoe neem je goede foto’s, hoe bepaal ik mijn prijzen,....

In onze webshop vind je alle opleidingen en workshops terug met uitgebreide informatie, data en je kan je uiteraard meteen inschrijven!
Never stop learning!