Over Abstract® – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OVER ABSTRACT®

We zijn er van overtuigd dat Abstract® momenteel één van de betere nagelmerken op de Belgische markt is. Geen lifting, super sterk, zelf levelend, een grote keuze brush n’ color collecties, prachtige nailart,... en vooral betaalbaar. Daarom beslisten we om distributeur te worden voor dit merk. Nu ook met lashlift en browlamination erbij.

In ons eigen instituut Payeska plaatsen wij al meer dan 20 jaar nagels. Doorheen de jaren zagen we verschillende merken komen en gaan. Sinds 2017 werken we enkel nog met de producten van Abstract®. Dré Cosmetics verdeelt alle producten van Abstract® en organiseert zelf een uitgebreid aanbod opleidingen zowel voor beginners als voor gevorderden. Deze workshops worden gegeven in ons eigen trainingscentrum in Westerlo door een jong team van professionals werkzaam in ons eigen instituut.

 

Als distributeur vinden wij het zeer belangrijk om zelf mee te zijn met de nieuwste trends en continu te blijven werken aan onze techniek. Wij volgen dan ook regelmatig opleidingen in binnen- en buitenland (Gett Buffed, Tanya Savchenko, Nail-Revolution Kiev, Sofie de Vlieger, Alina Hoyo, Victoria school, Anastasia Ova,…).

Dankzij onze dagelijkse ervaringen in onze eigen instituut Payeska zijn we perfect op de hoogte van welke kleurtjes en nailarts bij de klanten in de smaak vallen. Dus vraag ons gerust om advies bij de keuze van uw producten!

Wist je dat we bijna 1500 verschillende producten hebben in onze shop? Buildergels, colorgels, brush n' color, penselen, nailart, vijlen, frezen, freesbitjes, lampen, liquids,.... Wij dragen productkennis hoog in het vaandel. Heb je een vraag over een product in onze webshop? Neem gerust contact met ons op.

Abstract® Professional Products kopen bij Dré Cosmetics?
Iedereen kan kopen in onze webshop, ben je nu een professional, student of hobby...

Bekijk je toch liever de kleuren en producten in het echt? Je bent ook steeds welkom in onze echte winkel te Westerlo tijdens de openingsuren.