Over ROYX PRO – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

OVER ROYX PRO

De expert in ontharen met suiker! ROYX PRO biedt een uitgebreid gamma suikerpasta’s en toebehoren aan voor professioneel gebruik.

Dit Pools topmerk brengt zorgvuldig gekozen en natuurlijke producten op de markt die ontwikkeld zijn voor en door suikerprofessionals. Op de ingrediëntenlijst vind je enkel en alleen pure producten met verzorgende en hydraterende kenmerken. Sinds 2015 verdeelt Dré Cosmetics ROYX PRO producten op de Belgische markt. Sindsdien kozen al meer dan 400 instituten in België voor ROYX PRO. Wil jij ook leren ontharen met suiker? Boek dan hier jouw basisopleiding.

We kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak en bieden onze instituten veel ondersteuning. We denken vaak "out of the box" in onze aanpak, marketingcampagnes, events,… Zo maken wij het verschil.
Hilde Laenen, zaakvoerster Dré Cosmetics

Wat is suikerontharing?
Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. Alle zones van het lichaam kunnen onthaard worden volgens deze methode en dit zowel bij vrouwen als bij mannen.

De kracht van het ontharen met suiker zit hem in deze 10 voordelen:

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Het ontharen is tot 50% minder pijnlijk, alleen de haren en
  de dode huidcelletjes worden verwijderd.
 • Geen allergische reacties
 • Minimum aan irritatie en roodheid
 • ROYX PRO suikerpasta's breken de haartjes niet af,
  zodat ingegroeide haren geen kans hebben.
 • Suikerontharing gebeurt steeds op lichaamstemperatuur,
  dus geen risico op verbranding.
 • ROYX PRO suikerpasta is wateroplosbaar,
  geen klevende resten op de huid of de kledij.
 • De haargroei vermindert na iedere behandeling en
  de haarstructuur verfijnt.
 • Suikerontharing is ook uiterst geschikt voor de meest gevoelige plaatsen.
 • Geeft je een zachte, gehydrateerde huid.

 

 

ROYX PRO in jouw instituut?
Voor suikerontharing werken wij uitsluitend met erkende schoonheidsspecialisten die een eigen btw-nummer hebben. Wij kiezen bewust voor duurzame partnerships met schoonheidsinstituten die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Run jij een eigen schoonheidssalon en wil je graag meer informatie over ontharen met suiker? Kom dan langs voor een gratis demo! Tijdens deze kennismaking ontdek je ons volledig gamma suikerpasta’s en bijhorende producten en we informeren je vrijblijvend over ons startpakket, opleidingen,… Eén van onze grote troeven is de ondersteuning die wij bieden op het vlak van marketing en social media. Ook daar vertellen we je graag meer over tijdens ons eerste gesprek. Neem dus gerust even contact met ons op.

Onmiddellijk starten? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze basisopleiding level 1.

Bekijk hier ons productgamma.