Over Supercilium – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

OVER SUPERCILIUM

Supercilium Henna is het neusje van de zalm. Niet alleen in Belgie maar ook ver daarbuiten, van Australie tot Amerika Supercilium is het prestige merk onder de Henna. We zijn er van overtuigd dat Supercilium Henna een meerwaarde biedt voor je instituut of aanbod. Resultaten die stuk voor stuk prachtig zijn en de houdbaarheid is verbluffend.   Daarom beslisten we om distributeur voor Belgie te worden voor dit merk.  

Manouk  (founder Supercilium) werkte in een populaire wenkbrauwbar in Amsterdam. In de salon zag oprichter Manouk hoeveel vrouwen worstelen met het accepteren van hun natuurlijke schoonheid. Ze realiseerde zich dat ze met het maken van wenkbrauwen zelfvertrouwen bij één vrouw tegelijk kon brengen. Manouk wilde meer vrouwen én sneller bereiken. Supercilium was geboren.

 

"Het werd al snel mijn missie om elke cliënt die in mijn stoel zat moedig en krachtig te laten voelen."

 

Vandaag bereiken en versterken we miljoenen vrouwen in meer dan 65 landen via de ongelooflijke Supercilium Community. We besteden veel zorg aan onze producten. Wij zorgen ervoor dat elk product state of the art is met de beste ingrediënten. 

Met respect voor mens en planeet

 

Als distributeur vinden wij het zeer belangrijk om zelf mee te zijn met de nieuwste trends en continu te blijven werken aan onze techniek. Wij volgen dan ook regelmatig master opleidingen in Nederland bij Supercilium zelf om de beste kennis door te geven aan onze cursisten.

Dankzij onze dagelijkse ervaringen in onze eigen instituut Payeska zijn we perfect op de hoogte van welke kleur en vorm bij je past. Dus vraag ons gerust om advies bij de keuze van uw producten!

 Neem gerust contact met ons op.

Supercilium kopen  of opleiding bij Dré Cosmetics?
Iedereen kan kopen in onze webshop.

 

 

Bekijk je toch liever de kleuren en producten in het echt? Je bent ook steeds welkom in onze echte winkel te Westerlo tijdens de openingsuren.