Over Tanya Savchenko Nails – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

OVER TANYA SAVCHENKO NAILS

Tanya Savchenko Nails is een Nederlands merk geleid door een straffe madam. We leerden het merk een 5-tal jaar geleden kennen en volgde zelf al meerdere opleidingen bij Tanya. We merkten al heel snel dat de kwaliteit van de producten erg hoog is. Geen lifting, super sterk, zelf levelend, perfecte gelpolish, sjablonen die niet loskomen, makkelijke bouwgels, prachtige nailart, ... en vooral betaalbaar. Daarom beslisten we om vanaf 2021 distributeur te worden van dit merk. 

In ons eigen instituut Payeska plaatsen wij al meer dan 20 jaar nagels. Doorheen de jaren zagen we verschillende merken komen en gaan. Na vele opleidingen te volgen bij Tanya leerden we de kracht van haar merk kennen. Dré Cosmetics zal vanaf 2021 alle producten van Tanya Savchenko verdelen. We hebben zelf ook een uitgebreid aanbod opleidingen zowel voor beginners als voor gevorderden. Deze workshops worden steeds gegeven in ons eigen trainingscentrum in Westerlo door een jong team van professionals werkzaam in ons eigen instituut. Tanya organiseert zelf dan weer zeer interessante online trainingen. Een mooie aanvulling op ons offline aanbod dus. Uiteraard kan je ook bij Tanya zelf terecht in Zoetermeer als je je eens helemaal wil laten onderdompelen in haar wereld.

Als distributeur vinden wij het zeer belangrijk om zelf mee te zijn met de nieuwste trends en continu te blijven werken aan onze techniek. Wij volgen dan ook regelmatig opleidingen in binnen- en buitenland (Gett Buffed, Tanya Savchenko, Nail-Revolution Kiev, Alina Hoyo,…).

Dankzij onze dagelijkse ervaringen in onze eigen instituut Payeska zijn we perfect op de hoogte van welke kleurtjes en nailarts bij de klanten in de smaak vallen. Dus vraag ons gerust om advies bij de keuze van uw producten!

Wist je dat we bijna alle verschillende producten hebben in onze shop van Tanya Savchenko? Buildergels, gelpolish, T-gel, acrygel, penselen, nailart, vijlen, frezen, freesbitjes, liquids,....

Wij dragen productkennis hoog in het vaandel. Heb je een vraag over een product in onze webshop? Neem gerust contact met ons op.

Tanya Savchenko producten kopen bij Dré Cosmetics?
Iedereen kan deze producten kopen in onze webshop.

Bekijk je toch liever de kleuren en producten in het echt? Je bent ook steeds welkom in onze echte winkel te Westerlo tijdens de openingsuren.