Perfectietraining "Nagels" – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

PERFECTIETRAINING | PRIVE
VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST

Deze perfectietraining is onze meest intensieve opleiding. We werken hier ook 1 op 1. Dus alleen jij samen met een educator en leert alle kneepjes van het vak. Heb jij een zeer grondige basis als nagelstylist(e) maar wil je jouw techniek graag perfectioneren en naar een hoger niveau tillen? Dan is deze opleiding iets voor jou. We resetten je vijlkunsten en zetten de puntjes op de 'i'. Wij delen onze kennis, jarenlange ervaring en salongeheimen graag met jou. Deze opleiding is enkel geschikt voor deelnemers die reeds een zeer goede basiskennis van gelnagels hebben. We kunnen enkel gaan perfectioneren als je de basistechnieken goed in de vingers hebt. Het is een beetje wat jij wil en alles kan aan bod komen.

Na aankoop belt Milla of Melanie je persoonlijk op om te bespreken waar je specifiek aan wil werken of waar je op vast loopt. Je komt dan met je model naar Westerlo en volgt een training 1 op 1.  Deze opleiding duurt 6 à 7 uur. Het is voor elke persoon verschillend wat je zal bekijken in de praktijk. We bekijken waar jij op vast loopt in de praktijk en spelen daar op in. Hierdoor kan niet elke nagelstyliste alle onderstaande technieken bekijken, dit hangt af van je eigen niveau.

Wat houdt deze workshop in?

Volgende aandachtspunten kunnen aan bod komen:
- Verschillende freestechnieken met diverse freesbitjes
- Perfecte prep van de nagel
- Sjablonen en tips worden onder de loupe genomen
- Pinchen van de nagels voor een perfecte C-curve
- Lifting en afgebroken stukjes voorkomen
- De verschillende vijlstappen correct toepassen
- Perfecte bolling verkrijgen 
- Gewenste vorm aangepast aan je klant
- Strakke kleurapplicatie
- Clean cuticles
- Hoe maak je de perfecte foto voor social media?
- Welke lamp gebruiken we, welke schaduw?

Voor wie?
Deze training richt zich tot nagelstylisten die reeds een grondige basis hebben en zich verder willen perfectioneren in hun vak. De basis sjablonen moet in je bezit zijn.

Opleiding door Milla Laenen of Melanie Van Gestel
Deze training wordt gegeven door Milla Laenen en Melanie Van Gestel. Milla werkt al meer dan 10 jaar in ons schoonheidsinstituut Payeska. Ze legde zich helemaal toe op nagelstyling. Melanie maakt ook reeds geruime tijd deel uit van ons team en specialiseerde zich de afgelopen jaren in nagels. Beide dames volgden zelf al training bij verschillende grote namen in binnen- en buitenland om hun techniek te perfectioneren. Milla en Melanie delen tijdens deze opleiding echt alle tips en tricks. Ze geven deze opleiding privé om maximale ondersteuning te bieden. Onze missie is om het beste in jou naar boven te halen. 

Wat breng je zelf mee?
- Penselen
- Vellentang
- Pusher
- Vijlen
- Freesbitjes
- Stofborsteltje
Bovenstaande materialen geven wij niet in bruikleen. Heb je je eigen materiaal niet bij dan ben je verplicht dit aan te kopen!

Wat kan je van ons gebruiken?
Je mag met onze lampen, frezen en gels werken tijdens de opleiding.

  Vergeet je model niet!
  Voor deze training breng je een model zonder kunstnagels mee. Hoe mooier het nagelbed van je model, hoe mooier je resultaat. Je model komt meteen mee naar de opleiding.

  Praktisch
  - De opleiding duurt 6 à 7 uur
  - De opleiding kost €499 (excl. btw).
  - Lunch is voorzien voor jezelf en je model.
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo
  - Aan het einde van de opleiding ontvang je van ons een certificaat.
  - Alle materialen zijn ook vrijblijvend te koop in onze eigen shop.

   Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
   Je inschrijving is pas definitief na betaling.

   Annuleringsvoorwaarden:

   • Bij annulering door de deelnemer tot 2 weken vóór aanvang van de opleiding, wordt het inschrijvingsbedrag terugbetaald.
   • Bij annulering door de deelnemer tussen 2 weken en tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt 50% inschrijvingsbedrag terugbetaald.
   • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een doktersattest of ander geldig bewijsstuk voor afwezigheid kan voorleggen.