PURALLY DAYS – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

BEZOEK ONZE PURALLY DAYS

WESTERLO

Wil je de wonderlijke wereld van Purally ontdekken en kijken of het iets is om aan te bieden in jouw instituut? Wil je eens zien welke producten Purally heeft? Wel dan is dit je kans. OPGELET! Dit merk is niet voor cabinegebruik, enkel voor verkoop in het instituut!

Hilde staat klaar om jou te ontvangen, zodat je de producten kan bekijken maar je zal ook veel informatie krijgen over de verschillende producten. Je kan de verschillende texturen bekijken en meteen al eens testen.

De sessie gaat twee uurtjes duren. Hierin leggen we een deel informatie over de producten en een deel waarin jullie zelf de producten kunnen testen en vragen kunnen stellen.

   Registreer nu!
   We werken in kleine groepjes met tijdsloten zodat iedereen voldoende tijd heeft om kennis te maken met Purally. Opgelet: we vragen €50 (excl. btw) als inschrijving die je achteraf onmiddellijk in de winkel kan besteden (we doen dit om no-shows te voorkomen). Je mag het bedrag ook aan andere merken besteden.

    Wil jij langskomen?
    Kies dan het tijdslot dat voor jou het beste past en voeg toe aan je winkelmandje. Je inschrijving is definitief na betaling. 

    Annuleringsvoorwaarden: 

    • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
    • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.