Shorties – Dré Cosmetics

translation missing: en.general.ie11_support_message

OPLEIDING
SHORTIES

De meeste nageltjes die wij in ons salon zien zijn korte nagels of “shorties”. Toch is het niet altijd even makkelijk om deze nagels te plaatsen en liggen de aandachtspunten anders dan bij lange nagels en stiletto’s. Het is heel belangrijk dat je een goede opbouw op de juiste plaats hebt. Je apex moet correct liggen zodat je klant geen stukjes verliest. Een slecht geplaatste apex is ook vaak de oorzaak van nagels die afbreken.

Wat houdt deze workshop in?
Tijdens deze opleiding leggen we jou het verschil uit tussen de opbouw van een korte en van een lange nagel. We leren jou de perfecte opbouw voor korte nagels met minimum aan vijlwerk zodat je snel en efficiënt een korte salonnagel kan plaatsen. We gebruiken hiervoor de rubber base & build van Abstract® aan de ene hand en de T-gel van Tanya Savchenko aan de andere hand. We brengen het beste van twee werelden samen en zo kan je zelf de keuze maken met welke gel je het liefst werkt. Je leert hoe je deze gel kan plaatsen zonder te moeten navijlen. Je leert hoe je de nagel optisch langer kan laten lijken en hoe je de nagel zo strak mogelijk in vorm kan vijlen en afwerken met een kleurtje. Bij deze opleiding ligt de focus dus op een stevige opbouw en een strakke preciese afwerking (perfecte kleurapplicatie dicht bij de nagelriem) zodat je klant zonder problemen 3 à 4 weken met perfecte nagels en een minimale uitgroei rondloopt.

Voor wie?
Voor alle nagelstylisten die willen weten hoe je een korte “salonnagel” perfect opbouwt en afwerkt. Deze training is ook geschikt voor de beginnende nagelstylist(e) die de opleiding manicurist doorlopen heeft.

Wat breng je zelf mee?
- Penselen
- Wipes
- Freesbitjes
- Cleanser
- Pusher
- Vijlen
- Vellentang
- Stofborsteltje
- Prep
- Base
- Top

Bovenstaande materialen geven wij niet in bruikleen. Heb je je eigen materiaal niet bij dan ben je verplicht dit aan te kopen!

Vergeet je model niet!
Je brengt zelf een model mee met korte nagels tot aan de vingertop of iets langer (geen nagelbijter). We beginnen met een half uurtje theorie en aansluitend praktijk.

Wat kan je van ons gebruiken?
Je mag met onze lampen, frezen en gels werken.

  Praktisch
  - De opleiding duurt 3 uur.
  - De opleiding kost €125 (excl. btw).
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo
  - Aan het einde van de opleiding ontvang je van ons een certificaat.
  - Alle materialen zijn ook vrijblijvend te koop in onze eigen shop.

   Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
   Je inschrijving is pas definitief na betaling.