Sugar Business Masterclass – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

De Sugar Business Masterclass bestaat uit 2 delen. Een intensieve training voor ervaren suikeraars door ROYX PRO Head Educator Maryna Szymańska . Zij komt exclusief naar België om een high level suikertraining te geven. Deze Sugar Masterclass wordt aangevuld met 3u business training om je zaak naar een hoger niveau te tillen. 

 

SUGAR MASTERCLASS
Maryna deelt alle tips en tricks met jullie om je techniek nog verder te verfijnen en verbeteren. Tijdens deze opleiding ga je zelf aan de slag met de suiker maar lig je ook model voor je collega's. Zorg er dus voor dat je voldoende haar hebt staan zodat iedereen voldoende kan oefenen. 

BUSINESS MASTERCLASS
Een opleiding om je zaak naar een hoger niveau te tillen. Afhankelijk van de dag die je kiest volg je één van onderstaande opleidingen.

_____________________________

Dinsdag 13 september
Workshop "Productfoto’s op flatlay’s" 
door Stephanie Vandromme (De Salonplanner)
In deze workshop leer je zelf mooie productfoto’s maken op flatlay’s. Met leuke achtergronden en sfeer kan je al heel mooie beelden maken. Je gebruikt daarvoor je smartphone en ik leer je ze direct bewerken in de gratis app Lightroom. Voor jou geen saaie stockfoto’s meer. Geef je sociale media en je verkoop een mega boost met mooie product foto’s.


_____________________________


Woensdag 14 september

From zero to hero, hoe ik mijn omzet deed stijgen 
door Paulien Baele (Plus Belle - The Skinstitute)

Paulien stond op het punt van Shangai naar Amerika te verhuizen met haar gezin toen corona haar plannen in de war stuurde. Ze was genoodzaakt in België haar schoonheidsinstituut in volle corona op te starten. Ze vertelt alles over hoe ze dit deed, waar ze tegenaan liep, hoe ze erin geslaagd is om zo snel te groeien, hoe ze productverkoop aanpakt, het belang van sociale media,... Je kan samen met Paulien en de rest van de de groep ook concreet brainstormen over de zaken waar je zelf tegenaan loopt bij de groei van jouw instituut en leren uit elkaars ervaringen. Willen jullie ook weten hoe ze ondertussen een flinke omzet per maand draait, en hoe jij dat in jouw instituut ook kan? Kom dan naar de Masterclass van Paulien!


_____________________________

Donderdag 15 september
Masterclass "Focus your business"
door Marlies Adam, The Beauty Business Coach
Last van chaos, geen plannen kunnen maken of ze wel maken maar niet volgen? Dan kan een goede structuur en een plan van aanpak jou helpen. Pas als je doelen stelt weet je waar je naartoe gaat. Door een doel te stellen heb je een richting en kan je ook bepalen wat je plan van aanpak is. En hier komt dat plan terug! Weten wat je doet en waar je naartoe gaat terwijl je wel nog steeds structuur bewaart, daar gaan wij tijdens deze workshop mee aan de slag.

_____________________________

Voor wie?
Deze masterclass is enkel voor ervaren suikeraars. Je hebt level 1 en level 2 afgerond en suikert actief in jouw instituut.

Wat kan je van ons gebruiken?
Tijdens deze masterclass maak je gebruik van onze producten. 

Je bent zelf ook model
Je ligt zelf ook model voor de andere aanwezige schoonheidsspecialistes in jouw groep. Zorg ervoor dat je voldoende haar laat staan in aanloop naar deze masterclass zodat iedereen kan oefenen.

  Praktisch
  - We starten om 9u en einde is voorzien rond 16u.
  - Er wordt een lunch voorzien.
  - Deze masterclass vindt plaats in ons eigen trainingscentrum:
     Goorken 40 | 2260 Westerlo

  Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
  Je inschrijving is pas definitief na betaling.