SUGAR EXPERIENCE DAYS – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

BEZOEK ONZE 
SUGAR EXPERIENCE DAYS

WESTERLO

Wil je ontdekken hoe suikerontharing werkt en of het iets is om aan te bieden in jouw instituut? Wil je eens zien welk resultaat suikerpasta op jouw eigen huid heeft? Of werk je met producten van een ander merk en wil je de producten van ROYX PRO leren kennen? Wel dan is dit je kans.

Je uitgebreid komen kennis maken met suikerontharing. Ons team staat dan klaar om je te ontvangen, zodat je de behandeling kan bekijken maar je zal ook zelf plaats nemen op onze behandeltafel en met zachte gladde beentjes of oksels naar huis gaan. Ook wenkbrauwen of bovenlip kunnen indien gewenst onthaard worden.

De sessie start met een woordje uitleg over suikerontharing en hoe het werkt. Nadien kan je zelf zien, voelen en ervaren wat een suikerontharing juist is. Hoe je suikerontharing kan positioneren in je zaak en welk rendement het kan bieden voor jouw instituut.

Belangrijk: dit is een kennismaking, geen opleiding! Je voert zelf de behandeling niet uit.

   Registreer nu!
   We werken in kleine groepjes met tijdsloten zodat iedereen voldoende tijd heeft om kennis te maken met de suikerontharing. Opgelet: we vragen €50 (excl. btw) als inschrijving die je achteraf onmiddellijk in de winkel kan besteden (we doen dit om no-shows te voorkomen). En vergeet niet je gaat ook zelf met gladde beentjes naar huis. Ideaal om aan je klanten te tonen in je instituut en naar de reacties te polsen.

    Wil jij langskomen?
    Kies dan het tijdslot dat voor jou het beste past en voeg toe aan je winkelmandje. Je inschrijving is definitief na betaling. 

    Annuleringsvoorwaarden:

    • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
    • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.