Suikerontharing | Boyzilian – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

OPLEIDING SUIKERONTHARING
BOYZILIAN

We merken dat er steeds meer en meer mannen hun weg vinden naar het schoonheidssalon en het is dus aan ons om hierop in te spelen! Het waxen van de mannen hun schaamstreek, ofwel de Boyzilian, is niet zo vanzelfsprekend, vandaar dat ROYX PRO hier graag een extra cursus voor inlast.

Uit recent onderzoek van een mannenblad blijkt dat 76% van de lezers zijn schaamhaar scheert. De belangrijkste reden om het schaamhaar weg te scheren is vanwege hygiënische of esthetische redenen. Tenslotte blijven veel mannen wel graag de boom door het bos zien.

Voor wie?
Voor schoonheidsspecialisten die reeds de vertrouwd zijn met de technieken van het suikeren.

Wat leer je ontharen?

- Intieme zone
- Bilnaad
- Zitvlak

Wat kan je van ons gebruiken?
Tijdens deze opleiding kan je alle ROYX PRO suikerpasta’s en producten gebruiken.

Vergeet je model niet!
Je brengt zelf een mannelijk model met beharing mee om op te oefenen. Het model komt samen met jou naar de opleiding want we starten onmiddellijk met de praktijk.

  Praktisch
  - De opleiding duurt 3 uur.
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo

  Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
  Je inschrijving is pas definitief na betaling.

  Annuleringsvoorwaarden: 

  • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.