OPLEIDING SUIKERONTHARING
LEVEL 2 | BRAZILIAN, GEVOELIGE ZONES & PERFECTIETRAINING

Onze level 2 training richt zich naar schoonheidsspecialisten die de basis van het suikeren al onder de knie hebben (je hebt bij ons de level 1 gevolgd) of die reeds elders ervaring opdeden met suikerontharing. We focussen op de gevoelige zones zoals gelaat en oksels. We bekijken je tempo als je onderbenen onthaart en geven tips om sneller te worden mee. Ook de brazilian wax, full wax en bilnaad worden volledig toegelicht. De level 2 training duurt 3 uur en bestaat enkel uit praktijk. Je gaat direct zelf aan de slag met het model dat je meebrengt. Zo kan je de tijd om te trainen onder onze professionele begeleiding optimaal benutten. Tijdens de training finetunen we jouw techniek en bekijken we ook jouw tempo bij het ontharen, een echte perfectietraining dus! Om een goede begeleiding te garanderen werken we in een kleine groep.

Als je geslaagd bent voor deze training ontvang je een ROYX PRO certificaat en een ROYX PRO raamsticker. Vanaf dan ben je een erkend ROYX PRO instituut. Je wordt ook op onze online store locator vermeld als ROYX PRO instituut. De vermelding op de website blijft enkel staan als je actief met onze producten suikert (opvolging aan de hand van bestellingen).

Voor wie?
Voor schoonheidsspecialisten die reeds ervaring hebben met suikerontharing.

Wat kan je van ons gebruiken?
Tijdens deze opleiding kan je alle verschillende ROYX PRO suikerpasta’s testen en ontdekken welke suiker het best bij jou past.

Vergeet je model niet!
Je brengt zelf een vrouwelijk model mee om op te oefenen. Haar haartjes dienen voldoende lang te zijn (rijstkorrel) om goed te kunnen oefenen. Het model komt samen met jou naar de opleiding want we starten onmiddellijk met de praktijk.

  Praktisch
  - Deze opleiding duurt 3u.
  - Aan het einde van de opleiding ontvang je van ons een certificaat 
    en raamsticker als erkend ROYX PRO instituut. Jouw instituut wordt ook
    opgenomen in onze online store locator.
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo

  Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
  Je inschrijving is pas definitief na betaling.