Suikerontharing | Privé-training – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

OPLEIDING SUIKERONTHARING
PRIVE-OPLEIDING

 

Voor wie?
Voor schoonheidsspecialisten die reeds een eerste ervaring hebben met suiker maar zich nog niet vertrouwd genoeg voelen met de werkwijze, producten,... Tijdens een privé-opleiding werken we zowel op techniek als op productkennis. 

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek overloopt onze educator samen met jou aan welke zaken je wil werken en waar je extra op wil trainen. De privé-training duurt 3u en daar kan je al heel wat op doen. Mocht uit het kennismakingsgesprek blijken dat dit niet voldoende zal zijn, dan kan je er samen met de trainster voor kiezen om nog extra tijd bij te boeken. 

Wat kan je van ons gebruiken?
Tijdens de privé-training kan je alle verschillende ROYX PRO suikerpasta’s testen en ontdekken welke suiker het best bij jou past. Je gebruikt ook onze suikers tijdens de praktijktraining. 

Vergeet je model niet!
Je brengt zelf een vrouwelijk model mee om op te oefenen. Haar haartjes dienen voldoende lang te zijn (rijstkorrel) om goed te kunnen oefenen. Het model komt samen met jou naar de opleiding want we starten onmiddellijk met de praktijk.

  Praktisch
  - Neem eerst contact met ons op om te bekijken of een privé-opleiding de juiste   
    keuze is voor jou.
  - Alle opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo

  Klik op de gewenste datum en schrijf je in! 
  Je inschrijving is pas definitief na betaling.

  Annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
  • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen.