SUNSATIONAL DAYS – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

BEZOEK ONZE
SUNSATIONAL DAYS

26 & 27 MAART 2022 TE WESTERLO

Zijn jullie klaar voor een schitterende zomer? Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten bij Dré Cosmetics en kunnen jullie dus heel wat nieuws laten ontdekken. Lees hieronder wat je mag verwachten. 

Open nailbar
Look & learn! Top nagelstylistes Milla Laenen en Nathalie Vandegaer nemen plaats aan onze nailbar. Tijdens hun demo's geven ze heel wat tips & tricks over de verschillende technieken, nailart, .... En uiteraard mag je hen alles vragen! Ook  onze Payeska-nagelstylistes zullen achter de nageltafels voor jou klaarzitten. Ook bij hen kan je terecht met vragen over producten, technieken,... Je kan door onze nagelstylistes ook een demo-nagel laten zetten en zo de professionals aan het werk zien en inspiratie opdoen! En we hebben een grote voorraad nieuwe collecties voor de mooiste lente- en zomernagels!

this is us. presents...
Kom tijdens de sunsational days als eerste onze "this is us."- zonnelijn ontdekken. Anderhalf jaar geleden stelden we jullie met veel trots ons eigen merk "this is us." voor. We hadden toen niet kunnen denken dat jullie zo massaal in ons verhaal zouden geloven en mee op de kar zouden springen. We zijn jullie zo dankbaar en het motiveerde ons om opnieuw 5 topproducten exclusief voor verkoop in jullie instituten te ontwikkelen. Onze Sunsational Days staan daarom ook helemaal in het teken van de zon. Wees er als eerste bij om deze nieuwe productlijn in huis te halen. 

Nieuw bij Supercilium: wimper- en wenkbrauwverf!
Dye is hot, dye is makkelijk en dye is er nu ook bij Dré Cosmetics. En niet zomaar een verf maar wel die van het prestigieuze merk Supercilium. We zijn erg trots om dit hoogkwalitatief wereldwijd bekende merk te mogen verdelen. Browstyling met gewone verf is niet meer weg te denken uit de beautybranche en ook browmapping heeft voor ons geen geheimen meer. Daarom zullen we dit ook in onze trainingen opnemen. Kom tijdens de Sunsational Days kennis maken met onze nieuwe verf en alle opleidingen met het merk Supercilium. 

  ROYX PRO, our pink mission continues...
  In ons opleidingscentrum beneden kunnen jullie terecht voor het testen van alle  suikerpasta's. Struggelen jullie met iets? Welke suiker gebruik ik wanneer? Wat doe ik fout?  Sneller werken op de grote zones? Ideaal dus om al je vragen te noteren en mee te brengen. Tijdens de Sunsational Days kan iedereen naar hartelust testen op modellen en mogen jullie al je vragen afvuren. En we houden ook nog een ander boeiend ROYX PRO event boven de doopvont... maar daar moet je dus voor langskomen als jij het als eerste wil ontdekken.

  Demo's Henna & Lash Lift!
  Tijdens de Sunsational Days kunnen jullie ook al jullie vragen stellen over Lash Lift of Henna Brows. Interesse om dit aan te bieden in jouw zaak dan geven we je graag alle uitleg hierover. 

  Shop till you drop!
  Kom langs voor exclusieve promoties die enkel geldig zullen zijn tijdens de Sunsational Days. Het voordeel van een event in onze eigen store? Alle producten kunnen ter plekke gekocht en onmiddellijk meegenomen worden. En dus aan leuke kortingen of in interessante voordeelpakketten! 

  Inschrijven verplicht
  Om alles vlot te laten verlopen vragen we je op voorhand te registeren en je aankomstuur door te geven.

  • Je kan enkel komen als je op voorhand online geregistreerd bent. We laten maar een beperkt aantal mensen per aankomstuur toe. Enkel geregistreerde bezoekers mogen binnen. Kom je met meerdere mensen van je instituut dan dienen die zich allemaal apart te registreren.
  • Binnen is het dragen van een mondmasker verplicht. Je brengt je eigen mondmasker mee. Mochten de maatregelen tegen dan versoepeld zijn, dan passen wij dit uiteraard aan.
  • Wij voorzien buiten een hapje en een drankje. 

   Registreer nu!
   Ons event is volledig gratis maar je bent verplicht om je vooraf online te registreren. We werken met aankomsturen zodat iedereen alle demo's rustig kan volgen en we ook de drukte aan de kassa beter kunnen spreiden. We vragen dan ook om het gekozen aankomstuur te respecteren.

   ZATERDAG 26 MAART 2022 | van 13u tot 17u

   Aankomst mogelijk om:

   • 13u00
   • 14u00
   • 15u00
   • 16u00

     ZONDAG 27 MAART 2022 | van 10u tot 17u

    Aankomst mogelijk om:

    • 10u00
    • 11u00
    • 13u00
    • 14u00
    • 15u00
    • 16u00

    Wil jij langskomen? Kies dan het aankomstuur dat voor jou het beste past, en voeg toe aan je winkelmandje om je te registreren. Het event is helemaal gratis, maar het aantal aankomsten per uur is beperkt. Wacht dus niet te lang want vol is vol.