SUPERCILIUM DYE DAYS – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

BEZOEK ONZE 
SUPERCILIUM DYE DAYS

15 & 16 APRIL 2022 TE WESTERLO

Wil je ontdekken hoe een wenkbrauwbehandeling met verf werkt en of het iets is om aan te bieden in jouw instituut? Wil je eens zien welk resultaat strakke en gekleurde wenkbrauwen geeft op jouw eigen gezicht? Of heb je al ervaring met wenkbrauwen verven en wil je de nieuwe wenkbrauw- en wimperverf van Supercilium eens testen? Wel dan is dit je kans.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 april zetten we de deuren open om je te laten kennis maken met de hybrid dyes van Supercilium. Een nieuw product om wimpers en wenkbrauwen te kleuren. Deze verf kleurt de huid en het haar, geef een mooi, langdurig resultaat en is zeer handig in gebruik.

Ons team staat klaar om je de behandeling te tonen maar je zal ook zelf plaats nemen op onze behandeltafel en met mooie wenkbrauwen naar huis gaan. De sessie start met een woordje uitleg over de nieuwe hybrid dyes en hoe een behandeling werkt. Nadien kan je zelf zien, voelen en ervaren wat een wenkbrauwbehandeling juist is. Nog nooit verf geplaatst op wimpers of wenkbrauwen? Of werk je met producten van een ander merk en wil je Supercilium leren kennen? Schrijf je dan als de bliksem in voor onze Supercilium Dye Days!

Belangrijk: dit is een kennismaking, geen opleiding! Je voert zelf de behandeling niet uit.

   Registreer nu!
   We werken in kleine groepjes met tijdsloten zodat iedereen voldoende tijd heeft om kennis te maken met de Supercilium Hybrid Dyes. Opgelet: we vragen €50 als inschrijving die je achteraf onmiddellijk in de winkel kan besteden (we doen dit om no-shows te voorkomen). Bovendien ga je ook zelf met mooi gekleurde wenkbrauwen naar huis.

   VRIJDAG 15 APRIL 2022

   • 09u00 tot 10u30
   • 10u30 tot 12u00
   • 12u30 tot 14u00
   • 14u00 tot 15u30

     ZATERDAG 16 APRIL 2022

    • 09u00 tot 10u30
    • 10u30 tot 12u00
    • 12u30 tot 14u00
    • 14u00 tot 15u30

    Wil jij langskomen? Kies dan het tijdslot dat voor jou het beste past en voeg toe aan je winkelmandje. Je inschrijving is definitief na betaling. 

    Kan je toch niet komen? Als je minstens 48u op voorhand annuleert, zal het inschrijvingsgeld terug gestort worden. We kunnen jouw plaatsje dan nog opnieuw aanbieden. Bij annulatie binnen de 48u is er enkel terugbetaling mogelijk met een attest of bewijsstuk.