SUPERCILIUM LIQUID DYE DAY – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

BEZOEK ONZE 
SUPERCILIUM
LIQUID DYE DAY

MAANDAG 11 MAART 2024 TE WESTERLO

Wil je ontdekken hoe een wenkbrauwbehandeling met de nieuwe vloeibare verf van Supercilium werkt? Dan is dit je kans om dat te ontdekken! Wil je eens zien welk resultaat strakke en gekleurde wenkbrauwen geeft op jouw eigen gezicht? Zo kom je onmiddellijk te weten of deze behandeling iets is om aan te bieden in jouw instituut? Of heb je al ervaring met wenkbrauwen verven in jouw instituut en wil je meer informatie over de nieuwe vloeibare wenkbrauw- en wimperverf van Supercilium? Ook dan ben je welkom!

Op maandag 11 maart zetten we de deuren open om je te laten kennis maken met de nieuwe liquid dyes van Supercilium. Een innoverende verf om wimpers en wenkbrauwen te kleuren met zeer mooi resultaat. Deze verf kleurt de huid en het haar en geeft een mooi, langdurig resultaat. Zeer handig in gebruik met een kortere inwerktijd en nog beter houdbaar dan de vroegere hybrid gel in tubes.

Ons team staat klaar om je de behandeling te tonen maar je zal ook zelf plaats nemen op onze behandeltafel en met mooie wenkbrauwen naar huis gaan. De sessie start met een woordje uitleg over de nieuwe liquid dyes en hoe een behandeling eruit ziet. Nadien kan je zelf zien, voelen en ervaren wat een wenkbrauwbehandeling juist is. Nog nooit verf geplaatst op wimpers of wenkbrauwen? Of werk je met producten van een ander merk en wil je Supercilium leren kennen? Schrijf je dan als de bliksem in voor onze Supercilium Liquid Dye Day!

Belangrijk: dit is een kennismaking, geen opleiding! Je voert zelf de behandeling niet uit.

   Registreer nu!
   We werken in kleine groepjes met tijdsloten zodat iedereen voldoende tijd heeft om kennis te maken met de Supercilium liquid Dye. Opgelet: we vragen €60 als registratiebedrag die je achteraf onmiddellijk in de winkel kan besteden aan eender welke producten. We doen dit om no-shows te voorkomen. Bovendien ga je ook zelf met mooi gekleurde wenkbrauwen naar huis.

   MAANDAG 11 MAART 2024

   • 09u00 - 11u30
   • 11u00 - 12u30
   • 13u30 - 15u00
   • 15u30 - 17u00

    Wil jij langskomen? Kies dan het tijdslot dat voor jou het beste past en voeg toe aan je winkelmandje. Je inschrijving is definitief na betaling. 

    Annuleringsvoorwaarden:
    • Bij annulering door de deelnemer tot 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt het totale inschrijvingsbedrag terugbetaald.
    • Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van de opleiding, wordt er geen restitutie verleend tenzij de deelnemer een attest of bewijsstuk kan voorleggen