SWEET SALES TRAINING – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

SWEET SALES 
VERKOOPTRAINING 

Een goede verkoop is heel erg belangrijk voor jouw instituut. Het is zoals ze zeggen “easy money”, geld waar je in principe weinig voor moet doen. Als je het goed aanpakt tenminste! En daar wringt meestal het schoentje. Wil jij een echte sales chick worden? Neem dan nu deel aan onze Sweet Sales Training.

Aan de hand van mijn ervaringen in ons eigen instituut leg ik uit hoe je dit het best aanpakt. Ik leer jullie geen hard-selling (want dat werkt niet op lange termijn), maar ik geef wel concrete, bruikbare tips om op een comfortabele manier jouw verkoopproducten aan de man te brengen. Uiteraard zetten we dit tijdens de training ook om in de praktijk met veel actie en interactie.

Tijdens de training focussen we uiteraard op de verkoopproducten van Dré Cosmetics en alles wat met ROYX PRO suikerontharing te maken heeft. Maar alle tips en tricks zijn uiteraard ook van toepassing op alle andere merken die je in jouw instituut aanbiedt.

Een opleiding boordevol praktische informatie gebaseerd op mijn 20 jaar ervaring. Mis hem niet en schrijf als de bliksem in. Wedden dat je verkoop als een pijl de hoogte ingaat deze winter?

Herken jij jezelf in deze uitspraken?
- Ik durf niet te verkopen.
- Ik probeer wel te verkopen maar slaag er niet in de verkoop af te ronden.
- Ik weet niet wat ik moet vertellen tegen mijn klant.

  Dan is deze opleiding iets voor jou! 

  Praktisch
  - De training duurt 4 à 5u en wordt gegeven door Hilde Laenen.
  - De opleiding vindt plaats in ons eigen trainingscentrum:
    Goorken 40 | 2260 Westerlo

  Klik op de gewenste datum en schrijf je in!
  Je inschrijving is pas definitief na betaling.