TANYA SAVCHENKO VERDELERS BELGIË – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

Tanya Savchenko

BELGISCHE VERDELERS


Tanya Savchenko Nails is een Nederlands merk voor nagelproducten. Geen lifting, super sterk, zelf levelend, perfecte gelpolish, sjablonen die niet loskomen, makkelijke bouwgels, prachtige nailart, ... en vooral betaalbaar. De producten van Tanya Savchenko zijn in België te koop bij onderstaande verdelers.

 

Fabulies

Fabulies
Lies Renard
Wilselsesteenweg 352
3220 Holsbeek (Leuven)

Ik ben Lies! Founder en owner van Fabulies, een gezellig nagelsalon met groothandel gelegen in Holsbeek (vlakbij Leuven). Heel huiselijk en persoonlijk. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en run nu 7 jaar mijn nagelsalon en groothandel. We geven ook opleidingen. Ik geniet ervan om mijn kennis en ervaring door te geven aan cursisten.

www.fabulies.be

 Fine Charming Nails

Fine Charming Nails
Chantal Morel
Hollenaarsstraat 110G
9041 Oostakker (Gent)

Welkom bij Fine Charming Nails! Groothandel en nagelsalon in het Gentse met voor ieder wat wils. Dankzij meer dan 13 jaar ervaring kunnen wij al je wensen vervullen.

www.finecharmingnails.be

 MD Nails & Glory

MD Nails & Glory
Marie Danneels
Gistelsesteenweg 480
8200 Brugge

Mijn naam is Marie Danneels. Ik heb reeds 7 jaar mijn eigen nagelstudio. Na al die jaren sta ik nog elke dag samen met 6 andere meisjes paraat om iedereen te voorzien van prachtige nageltjes. Naast mijn nagelstudio heb ik sinds 2019 een groothandel. Zo wil ik de fantastische merken waar ik mee werk delen met mijn collega’s. Je kan bij ons ook terecht voor diverse nagelopleidingen waar je alle kneepjes van het vak leert.

www.nailsandglory.be Harper's Beauty

Harper's Beauty
Evelien Anthonis
Schoutenlaan 38
2200 Herentals

Ik ben Evelien van Harper’s Beauty. Mama van 3. Al 9 jaar in het vak en mijn motto is "Love what you do". Deze lijn vind je zeker terug in onze zaak.

www.harpersbeauty.be

 Dré Cosmetics

Dré Cosmetics
Hilde Laenen
Goorken 40
2260 Westerlo

Hoofddistributeur Tanya Savchenko België

Onder de naam Dré Cosmetics brengen we de beste producten uit de beautywereld samen. Onze focus ligt op hand- en nagelverzorging, suikerontharing en wimper- en wenkbrauwstyling. Dré Cosmetics is geen standaard beautygroothandel. We ondersteunen gemotiveerde professionals met hoogwaardige producten en up-to-date expertise die we graag met jullie delen tijdens onze opleidingen.

www.drecosmetics.be