This is us. – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

This is us. by Dré Cosmetics
Professionele handverzorging voor gebruik & verkoop in jouw instituut!
Een unieke handverzorgingslijn bestaande uit een diepvoedende sanitizing hand gel (70% alcohol), een verzorgende handzeep en een hydraterende handcrème. 
Klik hier om het volledige productgamma te bekijken. Meld je aan als professional (btw-nummer verplicht) om de prijzen te kunnen zien. 

Dré Cosmetics This is us display

Over de producten
Dré Cosmetics This is us. vegan
 vegan
Onze producten bevatten dus geen dierlijke ingrediënten. Er werden op geen enkele manier dieren gebruikt of gedood tijdens het productieproces van onze producten.
Dré Cosmetics This is us. sulfaatvrij
sulfaatvrij
Sulfaten lossen natuurlijke vetten op en dus ook het natuurlijke beschermlaagje van je huid. Door voor sulfaatvrije formules te kiezen, zorgen we ervoor dat het natuurlijke beschermlaagje van de huid behouden blijft, waardoor de huid niet uitdroogt.
Dré Cosmetics This is us. parabenenvrij
parabenenvrij
Parabenen zijn chemische bewaarstoffen die vaak in cosmetica aanwezig zijn maar die de huid zouden kunnen irriteren. Onder het motto “better safe than sorry” hebben we deze bewaarstoffen dan ook bewust geweerd uit onze formules.
Dré Cosmetics This is us. voor alle huidtypen
voor alle huidtypes
Bij het ontwikkelen van de producten voor onze handlijn hebben we er voor gezorgd dat deze zowel geschikt zijn voor de normale, vette, droge en gemengde huid.
Dré Cosmetics This is us. voor professionals
made with love, from professionals for professionals!
Deze producten werden ontwikkeld vanuit een passie voor het vak en met de professionele schoonheidsspecialiste als inspiratiebron. Daarom bieden we deze producten ook exclusief aan voor gebruik en verkoop bij beauty professionals.

Dré Cosmetics This is us. producten

This is us. Dit zijn wij.

Twee vrouwelijke ondernemers die de handen in elkaar slaan met als doel schoonheidsspecialisten topproducten aan te bieden en de verkoop in hun instituut te boosten. We leerden elkaar zon 10 jaar geleden professioneel kennen. Elk uit een compleet andere wereld maar toch klikte het meteen.

Doorheen de jaren groeide de samenwerking steeds verder en werden we echte sparring partners. Met het ondernemerschap in ons bloed en veel ideeën in ons hoofd kon een nieuw project dan ook niet uitblijven. Twee gelijkgestemde zielen die elk met een eigen rugzak aan ervaring van “this is us.” een succesverhaal hopen te maken, samen met jou. Are you one of us?

"This is us." wil professionele schoonheidsspecialisten kwaliteitsvolle producten aanbieden voor gebruik en verkoop in het instituut. Toegankelijke producten voor jouw cliënteel die dankzij onze ondersteuning op het vlak van marketing en communicatie voor jou een meerwaarde zijn in de verkoop.

Dré Cosmetics This is us.

Are you one of us?

Stap jij mee in ons verhaal? De producten van “this is us.” zijn hier online te koop. Wil je graag meer weten en de producten eens testen? Je bent welkom voor een bezoekje in onze shop te Westerlo om kennis te maken met de producten. Maak dan wel eerst even een afspraak op info@drecosmetics.be.

Tijdens de lanceringsperiode verkopen we onze producten in voordeelpakketten met extra marketingmateriaal zodat je de producten mooi in de kijker kan zetten in jouw instituut. Er is een instappakket voor elke budget. Klik hier om de voordeelpakketten te bekijken. Log in als professional om de prijzen te kunnen zien. 

Dré Cosmetics This is us.