This is us. | Professionele handverzorging – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

 

Professionele handverzorging voor gebruik & verkoop in jouw instituut!Dré Cosmetics This is us display

Over de producten

Dré Cosmetics This is us. vegan
 vegan
Onze producten bevatten dus geen dierlijke ingrediënten. Er werden op geen enkele manier dieren gebruikt of gedood tijdens het productieproces van onze producten.
Dré Cosmetics This is us. sulfaatvrij
sulfaatvrij
Sulfaten lossen natuurlijke vetten op en dus ook het natuurlijke beschermlaagje van je huid. Door voor sulfaatvrije formules te kiezen, zorgen we ervoor dat het natuurlijke beschermlaagje van de huid behouden blijft, waardoor de huid niet uitdroogt.
Dré Cosmetics This is us. parabenenvrij
parabenenvrij
Parabenen zijn chemische bewaarstoffen die vaak in cosmetica aanwezig zijn maar die de huid zouden kunnen irriteren. Onder het motto “better safe than sorry” hebben we deze bewaarstoffen dan ook bewust geweerd uit onze formules.
Dré Cosmetics This is us. voor alle huidtypen
voor alle huidtypes
Bij het ontwikkelen van de producten voor onze handlijn hebben we er voor gezorgd dat deze zowel geschikt zijn voor de normale, vette, droge en gemengde huid.
Dré Cosmetics This is us. voor professionals
made with love, from professionals for professionals!
Deze producten werden ontwikkeld vanuit een passie voor het vak en met de professionele schoonheidsspecialiste als inspiratiebron. Daarom bieden we deze producten ook exclusief aan voor gebruik en verkoop bij beauty professionals.

Dré Cosmetics This is us. producten

Are you one of us?

Stap jij mee in ons verhaal? De producten van “this is us.” zijn hier online te koop. Wil je graag meer weten en de producten eens testen? Je bent welkom voor een bezoekje in onze shop te Westerlo om kennis te maken met de producten. Maak dan wel eerst even een afspraak op info@drecosmetics.be.

Tijdens de lanceringsperiode verkopen we onze producten in voordeelpakketten met extra marketingmateriaal zodat je de producten mooi in de kijker kan zetten in jouw instituut. Er is een instappakket voor elke budget. Klik hier om de voordeelpakketten te bekijken. Log in als professional om de prijzen te kunnen zien. 

Dré Cosmetics This is us.