Is suikerontharing een meerwaarde voor je instituut? – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

Is suikerontharing een meerwaarde voor je instituut?

Is suikerontharing een meerwaarde voor je instituut?

Suikerontharing is een absolute meerwaarde om je instituut naar een hoger niveau te brengen. Al meer dan 600 instituten kozen resoluut voor suikerontharing en staan sterker in hun schoenen dan ooit. Je biedt een verzorging aan wat niet iedereen doet, je onderscheidt je van andere instituten en geniet van een ontzettend hoge winstmarge. Je bouwt een erg vast klantenbestand op met suikerontharing. Bovendien is suikerontharing 100% natuurlijk, volledig vegan, minder pijnlijk, minder irritatie en je haartjes blijven veel langer weg. Lees je even mee?

1. Onderscheid je van andere instituten.

Doe iets in je instituut wat niet iedereen doet. Klassieke hars leert iedereen in een basisopleiding en kunnen je klanten ook makkelijk thuis zelf uitvoeren. Zorg ervoor dat je je specialiseert in je instituut bijvoorbeeld met suikerontharing. Deze behandeling vind je niet op elke hoek van de straat.

Enkele tips:

  • Doe eens marktonderzoek bij je in de buurt, wat bieden de collega's aan.
  • Pols eens bij je trouwe klanten of er interesse voor is.
  • Laat je benen zelf eens ontharen met suiker. (Klik hier om een suikerinstituut te vinden.)
  • Maak een gratis afspraak in Westerlo voor een testsessie (hiervoor vragen we je btw-nummer ter controle dat je een professionele schoonheidsspecialiste bent).

In ons pilootinstituut in Westerlo ontharen we al 25 jaar met suiker en onze klanten willen niets anders meer!

2. 100% natuurlijk - vegan - wateroplosbaar

Klanten willen meer dan ooit natuurlijke cosmetica, vegan en veilig voor de huid en de planeet. Dan zit je met suikerontharing meteen goed. De suikerpasta's bevatten alleen water, suiker en citroen of tapioca. Allemaal natuurlijke ingrediënten wat ook meteen irritatie of allergie uitsluit. Het klinkt bij je klanten als muziek in de oren: geen chemicaliën, geen geurstoffen, geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. We laten onze klanten tijdens de eerste afspraak ook steeds een keertje proeven van de suikerpasta, zo zijn ze direct mee in het verhaal. Je kan ook geen vlekken maken want suiker is wateroplosbaar.

3. Minder irritatie en roodheid

Suikerontharing gebeurt altijd op lichaamstemperatuur, zo kan je nooit iemand verbranden. Klassieke wax warm je op tot 90 graden en irriteert al snel de huid door de warmte. Suikerpasta kleeft aan de dode huidcellen in tegenstelling tot klassieke hars die kleeft aan de levende huidcellen.

4. Suikerontharing geeft je instituut een boost!

Als je suikerontharing op je prijslijst zet of deelt op je socials dan komen er sowieso nieuwe klanten. Bij Dré Cosmetics hebben we een groot netwerk uitgebouwd en de samenwerking met Flair heeft ervoor gezorgd dat suikerontharing in de lift zit in heel Vlaanderen. Het is niet meer weg te denken in de betere instituten. Iedereen gaat op zoek naar een veilige, natuurlijke manier van ontharen.

5. Sta open voor vernieuwing!

School jezelf bij en ga een nieuwe uitdaging aan want stilstaan is achteruitgaan. Schrijf je in voor de opleiding suikerontharing.

Is het makkelijk? Nee absoluut niet maar we loodsen je er de eerste maanden door, je kan op een vaste contactpersoon rekenen en ondersteuning vanuit een besloten facebookgroep.

6. Maak de rekensom op het einde van de maand!

Een suikerbehandeling kost jou gemiddeld €6/klant. Dat is erg weinig. Je kan met 1 bolletje een volledig lichaam ontharen. Voor een suikerontharing van het volledige lichaam kan je €80 vragen.

Ter vergelijking:
Voor een pedicure van 60 minuten kan je €40 vragen. Op datzelfde uur kan je 4 full bikini's met suiker doen aan €45/klant. Met suikerontharing kan je dus heel makkelijk heel wat meer omzet draaien.

Ben jij er klaar voor om een echte sugar queen te worden en je instituut naar een hoger niveau te tillen? Neem zeker contact met ons op! 

← Vorige Volgende →

0 reacties

Laat een reactie achter