De 5 weetjes over suikerontharing die razend belangrijk zijn in de win – Dré Cosmetics

Translation missing: en.general.ie11_support_message

WIJ BLIJVEN HEEL DE ZOMER OPEN! ENKEL EXTRA GESLOTEN OP MAANDAG 22 JULI & VAN DONDERDAG 15 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS.

De 5 weetjes over suikerontharing die razend belangrijk zijn in de winter!

De 5 weetjes over suikerontharing die razend belangrijk zijn in de winter!

Summerbodies are made in winter!
Onthaar je consistent in de winter en geniet van een 4 weken haarloos resultaat in de zomer. Ik hoor je nu al denken haha dat is een goede verkoopstruukje.
Absoluut niet en dat leg ik graag even uit.

Facts!!!!
Vanaf oktober laten de meeste hun haar groeien. Er wordt veel minder onthaart in de winter dan in de zomer. We merken dat ook zelf in de verkoop van de groothandel Dre Cosmetics waar we suikerpasta’s verkopen.
Het is zo klaar als een klontje suiker in de zomer zien we veel meer gladde beentjes dan in de winter. Het is dus duidelijk, als de klanten lange broeken dragen in de winter mogen de beenharen blijkbaar freestylen of niemand ziet dat.
Klant : “In de winter scheer ik!”
Scheren (aaaaaagr) dan gaat er in mijn hoofd zo een sirene af en daarom vertel ik graag waarom je NIET mag scheren.

1. Fijne donshaartjes : all over the place
Bijna overal op je lichaam bevinden zich donshaartjes met ongeveer 4 à 5 miljoen zijn ze. Nauwelijks zichtbaar en voelen super zacht aan.
Door op consistent te ontharen met suikerpasta (4 á 6 weken) zorg je ervoor dat je haartjes langer wegblijven; het haartje wordt er met wortel en al uitgetrokken. Je haren bevinden zich in verschillende groeifasen. Het kan dus zijn in het begin dat je al meteen de dag na het ontharen met suiker nieuwe haartjes ziet opkomen. Ook zal je na de allereerste keer merken dat de haren zelfs sneller lijken te groeien. Maar uiteindelijk kan het keer op keer uittrekken van een haartje ervoor zorgen dat de haarfollikel uitgeput raakt dat er veel minder haargroei is. Na de eerste keer voel je al een zot resultaat. Dus : ditch the razor!

Susy Laenen onthaart zich al meer dan 15 jaar met suikerpasta in ons eigen instituut Payeska en dit wil ze erover kwijt:

Het is niet te geloven, ik kwam als behaarde bosbeer zoveel jaar geleden, ik was beschaamd om hier op de ontharingstafel te komen liggen. En kijk mij nu ik moet de haartjes zoeken op mijn benen. Na enkele maanden was het resultaat al een groot verschil, ik laat me met heel veel plezier elke vijf weken volledig en ja dus ook down under ontharen met suikerpasta en hoef nooit geen zorgen te hebben over haartjes. Vijf weken haarvrij en de haartjes die er nog staan zijn te verwaarlozen. De abonnementsformule is een aanrader.

2. Consistency is the key to succes! 
Maak niet de cruciale fout om een “winter-herfst-stop” voor jezelf in te lassen dit doet meer kwaad dan goed voor je haargroei.
Consistentie is heel erg belangrijk. Elke 4 tot 6 weken ontharen zorgt ervoor dat je haargroei in de juiste haargroeicyclus terecht komt (anagene fase) alleen daar is het ontharen effectief. Wacht je langer dan zes weken of onthaar je na 3 weken? Dan blijf je uiteraard altijd met korte haartjes zitten. Dus tussen de de 4 á 6 weken ontharen met suikerpasta (met haarwortel) is effectief. 

3.Selfcare is erg belangrijk! 
Hoe je je thuis verzorgt hangt 50% af voor een goed resultaat.
Dat is zoals je naar het schoonheidsinstituut gaat voor een gelaatsverzorging en de duurste behandeling neemt van €200. Maar thuis niet reinigt of dagcreme smeert. Het is een beetje zoals dweilen met de kraan open.
Een goede hydratatie van je huid met een goede bodylotion elke dag en een goede scrub twee keer per week. Een scrub zorgt ervoor dat alle dode huidcelletjes verdwijnen en voorkomt ingegroeide haartjes. Een voedende bodymelk of bodymousse hydrateert de huid en zorgt voor een zijdezachte huid. Selfcare is essentieel.

 4. Mijn haar groeit harder in de zomer dan in de winter!
Klopt dus je hebt er alle belang bij om te starten in de winter omdat ze dan het traagste zijn. Hier kan ik wat onderzoeksgegevens aan koppelen. Al in 1991 liet onderzoek zien dat de haargroei van de baard het minst hard ging in januari en februari, om vervolgens van maart tot juli juist toe te nemen, tot wel 60 procent. In de zomermaanden hebben mensen een vollere haarbos omdat je dan minder haren verliest. Waar wacht je op?

5.Haarloos van kop tot teen!
Een zijdezacht gevoel op je benen of down-under, geen omkijk als er een onverwachte date of zwempartijtje tussenkomt geeft een gerust en gelukzalig gevoel. Goed voorbereid op onvoorziene situaties want het leven zit immers vol verrassingen. Je weet nooit of je vanavond de liefde van je leven tegen het lijf loopt, je vriendin belt om mee naar een poolparty te gaan binnen een half uurtje? Behalve dit soort onaangekondigde gelegenheden is sporten of een dagje sauna natuurlijk ook veel fijner zonder ongewenst lichaamshaar. En maakt het dan enig verschil of het hartje zomer of hartje winter is? Nope, natuurlijk niet. Lichaamshaar in het voor of najaar? We moeten er niet meer aan denken!  

 

Nog wat extra advies

Payeska-crew aan het woord

Hilde: We hopen hiermee de drempel te verlagen om een suiker-instituut binnen te stappen en je te overtuigen. Suikerontharing is echt het neusje van de zalm qua ontharing.
Milla : De herfst/winter periode isde meest ideale moment om te starten met suikerontharing. De tevreden klanten en resultaten zijn echt ongelooflijk en haarvrij tegen de zomer dat wil toch iedereen.
Rien : De korte rokjes en zwempartijtjes is voorbij dus de ideale moment om je haartjes te laten groeien tot een minimum van lengte die wij vragen.(ongeveer 14 dagen niet scheren)
Elly : De aanhouder wint en we raden je aan om drie keer te laten ontharen met suiker met een tijdspanne van 4 weken. Vanaf de derde keer zijn we door de haargroeifases door en vanaf dan begin je het resultaat optimaal te zien. Elke keer is het resultaat mooier en mooier en ben je voor een langere periode van je ongewenst haar verlost.
Kristien : sommige haartjes groeien helemaal niet meer terug maar andere groeien dunner en veel minder stug terug. Voor ons is dit na enkele suikerbeurten de kers op de taart als we kale plaatsjes beginnen te zien.
Silke : Opgelet dit resultaat bekom je alleen met op de juiste regelmaat je laten ontharen dus iedere 4 tot 6 weken. Ook in de herfst en wintermaanden.

 Maak snel die afspraak!

Hieronder vind je een overzicht van alle instituten die met de ROYX PRO producten werken en de volledige opleiding afgerond hebben. Zo zijn we er zeker van dat deze instituten jou de juiste behandeling en service bieden.

Klik hier voor een suiker instituut.

 Willen jullie ook een afspraak?
📅 www.payeska.be

Willen jullie leren ontharen met suiker?
🌐 www.drecosmetics.be

 

 

 

← Vorige Volgende →

0 reacties

Laat een reactie achter